هدهد حزب‌الله بلای جان اسرائیل شد / عکس

پهپاد شناسایی هدهد حزب‌الله لبنان، با پرواز بر فراز پایگاه هوایی رامات دیوید در نزدیکی منطقه رامات دیوید، تصاویری از این پایگاه شامل آشیانه‌ها، تأسیسات تعمیر و نگهداری، مخازن نگهداری سوخت و مهمات، آشیانه‌ها و بالگردهای تهاجمی آپاچی حاضر در پایگاه را ثبت کند.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از مشکات، پایگاه رامات دیوید در ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی حیفا و در فاصله حدود ۵۰ کیلومتری از جنوب لبنان واقع است. به این ترتیب پهپاد هدهد به عمق ۴۶ کیلومتری سرزمین‌های اشغالی نفوذ کرده و سپس سالم بازگشته است.

هدهد حزب‌الله بلای جان اسرائیل شد / عکس

پایگاه رامات دیوید متعلق به نیروی هوایی اسرائیل، درحال‌حاضر میزبان دو اسکادران ۱۰۱ (اسکادران first fighter، اولین اسکادرانی که شش روز پس از روز نکبت تشکیل شد) و اسکادران ۱۰۵ است که جنگنده‌های F-۱۶C/D باراک را کاربری می‌کنند.

این پایگاه همچنین میزبان بالگردهای AS-۵۶۵ پنتر (از اسکادران ۱۹۳) نیز هست که به‌عنوان بالگردهای شناسایی، گشت دریایی و جستجو و نجات، به‌صورت‌ مشترک با نیروی دریایی این رژیم برای کاربری بر روی ناوهای سائر-۵ و سائر-۶ استفاده می‌شوند.

۵۸۵۸

کد خبر 1936278

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین