آتش سوزی یک سردخانه خرما در جیرفت خبرساز شد

مدیرعامل سازمان آتش نشانی جیرفت گفت: آتش سوزی که امروز در ۲ سوله یک سردخانه واقع در شهرک صنعتی این شهرستان واقع در جنوب استان کرمان ، رخ داد بعد از ۲ ساعت و نیم مهار شد. براساس گزارش ها ۳۰ تن خرما در این مکان نگهداری می‌شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ یوسف سالاری مصاحبه ای اظهار کرد: آتش در شهرک صنعتی شماره ۲ از ساعت ۱۱ شروع شده بود که چهار گروه از شهر جیرفت، فرودگاه جیرفت و نیز شهرهای عنبرآباد و کهنوج به محل اعزام شدند و به کمک گروه شهرک صنعتی آمدند.


وی ادامه داد: ۲ سوله متصل به هم دچار آتش سوزی شدند که با تلاش همکاران از سرایت آتش به دیگر سوله‌ها جلوگیری شد.

سالاری افزود: همکاران در حال ارزیابی علت اصلی وقوع آتش سوزی و میزان دقیق خسارت ها هستند.

ایرنا نوشت ، یحیی مالکی مدیر شهرک های صنعتی جنوب کرمان هم گفت: بخشی از دیواره های سوله تخریب شده اما سازه اصلی آسیب ندیده است.

وی افزود: ۳۰ تن خرما و مقداری کارتن و جعبه در سردخانه بوده که عمدتا یا آتش گرفته اند یا به دلیل نفوذ آب از بین رفته‌اند.

46

کد خبر 1946385

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار