به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با تاکید بر اینکه ادویهها به واسطه ماهیت خشک و بدون رطوبتی که دارند غالبا فساد پذیری پایینی دارند و میتوانیم مدت طولانیتری ادویهها را نگه داریم ، میافزاید: بعد از تاریخ انقضا هم اغلب ادویهها دچار فساد نمیشوند بلکه رنگ، طعم و کیفیت آنها کاهش مییابد. بویژه اگر ادویهها بصورت پودر نشده باشند آنها را تا ۴ سال هم میتوان نگه داشت. لذا اگر علایم ظاهری گندیدگی را در ادویه ها نبینیم، میتوانیم تا مدتی پس از تاریخ انقضا هم از ادویهها استفاده کنیم.
آیا ادویهها باید پس از تاریخ انقضا دور ریخته شوند؟
کد خبر 1951101
نظر شما