به گزارش خبرآنلاین، دکتر مسعود قاسمی با اعلام این خبر افزود: این تکنولوژی نوین کمک بزرگی به بیمارانی است که در آنها ریسک عمل باز قلب وجود دارد و از سوی دیگر در صورت باز نشدن عروق شان در معرض ابتلا به سکتههای قلبی و مغزی قرار می گیرند.
وی خاطر نشان کرد: مته مخصوص(الماس چرخنده)، رسوب کلیسم رگ ها را بدون نیاز به عمل جراحی برطرف می کند که نتیجه این روش نوین به مراتب بهتر از شیوه های قدیمی است و سبب می شود، عمل استنت (فنر) گذاری با موفقیت بیشتری انجام و از عمل باز برای برخی بیماران جلوگیری شود.
دکتر قاسمی با ابراز خرسندی از اینکه نسل جدید Rotablator (نوعی مته مخصوص) که با مته الماس رگ های رسوب گرفته کلسیمی را می تراشد، با بهره گیری از تکنولوژی «های تکـ»، ساخته شده است، افزود: این روش که به کمک دستگاه های نوظهور کار می کند، تنها با دو سه ماه تاخیر از پیدایش آن در کشور های پیشرفته دنیا وارد ایران شده است.
وی ادامه داد: به کمک این شیوه نوین، عمل تراشیدن رسوب کلسیم عروق کرونری اخیرا روی یک بیمار ۶۷ ساله مبتلا به دیابت با موفقیت انجام شد که از مهم ترین دستاوردهای آن باز کردن رگی بود که قبلا پیوند شده بود و نتایج این روش در بیست و چهارمین کنگره تازه های قلب و عروق ارایه خواهد شد.
رییس بیست و چهارمین کنگره تازه های قلب و عروق، دلایل ایجاد رسوب کلسیم در عروق کرونری را به غیر از منشا ژنتیکی، سبک ناسالم زندگی برشمرد و اظهار داشت: چاقی، دیابت، چربی و فشار خون و سیگار از عوامل ایجاد این رسوب هاست که در صورت درمان نشدن به موقع منجر به سکته خواهد شد.
مژده مزیدی دبیر اجرایی این کنگره نیز گفت: بیست و چهارمین کنگره تازه های قلب و عروق به همت انجمن آترو اسکلروز ایران به مدت چهارروز از ۲۷ تا ۳۰ شهریور ماه امسال با حضور استادان، محققان، پژوهشگران، پزشکان و متخصصان برجسته قلب و عروق داخلی و خارجی برگزار می شود.
۲۳۳۲۳۳
نظر شما