بررسی تملک اراضی دریاچه سد امیر تیموری رابر توسط استاندار کرمان

استاندار کرمان ضمن بازدید از سد شهیدان امیرتیموری و مجتمع ادارات شهرستان رابر، آخرین وضعیت تکمیل این ۲ زیرساختی و نیازهای اعتباری آنها از جمله تملک دریاچه سد را بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدعلی طالبی به همراه نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی، معاون اقتصادی استاندار، فرماندار، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان و جمعی از مسئولان از سد شهیدان امیرتیموری رابر بازدید کرد.

در این بازدید ضمن بررسی وضعیت این سد، مباحث مختلفی همچون تامین اعتبار برای تملک دریاچه سد، احداث جاده جایگزین، احداث پل مسیر رابر ـ جیرفت و تکمیل ساختمان‌های اداری سد بحث و گفت و گو شد.

استاندار کرمان در ادامه از پروژه احداث پل جاده جایگزین بالادست سد شهیدان امیرتیموری بازدید کرد.

این پل دارای ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی و طبق پیش‌بینی تا شهریور سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد که برای تکمیل آن نیازمند ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

استاندار کرمان همچنین با حضور در مجتمع ادارات شهرستان رابر از بخش‌های مختلف این پروژه بازدید کرد و در جریان مسائل مختلف آن قرار گرفت.

مجتمع اداری شهرستان رابر دارای ۱۱ هزار متر مربع مساحت در ۶ فاز تعریف شده که فاز اول آن دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و تکمیل آن ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد؛ همچنین سایر فازهای آن دارای ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

46

کد خبر 2006046

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =