یک جاده‌ی مرگبار با قدمتی بیش از یک قرن به جاذبه‌ی جدید گردشگری اسپانیا تبدیل می‌شود.


دولت اسپانیا قصد دارد با مرمت یکی از خطرناکترین جاده‌های جهان که قدمتی بیش از یک قرن دارد، آن را به جاذبه‌ی جدید گردشگری این کشور تبدیل کند.به گزارش ورلد توریسم، این جاده‌ی خطرناک که «راه پادشاه» نام دارد، یک راه پله‌ای بر روی صخره و کوه است که در نزدیکی یک تنگه در در حومه‌ی شهر «مالاگا» واقع شده است.

در سال 1901 کارگرانی که مشغول ساخت یک نیروگاه‌ بودند، مجبور بودند که بین دو طرف تنگه رفت‌ و آمد کنند که همین دشواری موجب شد «راه پادشاه» در طول چهار سال ساخته شود.

این مسیر خطرناک تنها یک متر پهنا دارد و به دلیل ارتفاع آن از سطح زمین، یکی از خطرنا‌کترین جاده‌های جهان لقب گرفته است.

در این شرایط دولت اسپانیا قصد دارد این جاده‌ی تاریخی را که بخش‌هایی از آن طی سال‌ها از بین رفته و بعد از مرگ چند گردشگر عبور از آن ممنوع شده است را به جاذبه‌ی جدید گردشگری این کشور تبدیل کند.

اسپانیا با میزبانی 57 میلیون گردشگر در سال 2011، رشد هشت درصدی گردشگری را نسبت به سال 2010 تجربه کرد.

این در حالیست که بخش قابل توجهی از گردشگران این کشور در سال 2010، گردشگرانی بوده‌اند که در سال‌های گذشته تعطیلات خود را در مصر، تونس و یا یونان سپری می‌کرده‌اند.

درآمدهای حاصل از صنعت گردشگری در حدود ‌11 درصد از تولید ناخالص داخلی اسپانیا را به خود اختصاص داده و بیشتر گردشگران این کشور از آلمان، فرانسه و انگلیس هستند.
45301

کد خبر 202052

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سامان IR ۱۷:۴۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
    42 2
    چه حالی می ده توی این جاده بدویی بعد وقتی رسیدی به نفر جلویی با همون سرعت از سمت راست ازش سبقت بگیری...!!!
    • عباس الف IR ۱۷:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۸
      0 0
      من جات بودم از سمت چپ سبقت می گرفتم ، یکمی نامردیه ولی درعوض مطمئن تر !
  • بدون نام IR ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
    31 2
    بابا اينا عجب دل و جراتي دارن من تو خيابون صافم راه ميرم ميخورم زمين
  • بدون نام IR ۱۸:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
    71 4
    ببينيد خارجيا از چي پول در ميارن اونوقت ما اينهمه طبيعت زيبا داريم 4 تا توريست نداريم.
  • بدون نام IR ۲۳:۲۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۴
    0 1
    چین هم همچین جاده ای از اسپانیا کپی کرده ولی در امریکا همچین جاده ای است ولی شیشه ای که پایین خودت را میبینی
  • جواد IR ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    15 0
    در ایران ما هم داریم سواحل دریا داریم که مثل بیابان افتاده کسی هم طرفش نمیره هر روز امار بیکاری بالاتر اسپانیا بالای کوه جاده میزنه برای جلب توریست ما الان در پایین که دریا باشه مشکل داریم تو رو خدا این خبرها را نذارید درد دل ما را تازه نکنید بذار فکر کنیم همه جای دنیا مثل ایرانه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین