سردرگمی نمازگزاران مسجد سوخته لس‌آنجلس در آستانه رمضان

مسجد التقوی، در لس‌آنجلس که به مدت ۴۲ سال به جامعه مسلمان منطقه خدمت می‌کرد، در یکی از مرگبارترین آتش‌سوزی‌ها در شهر لس آنجلس در ژانویه امسال ویران شد.

مسجد التقوی، در منطقه آلتادنا در شهر لس‌آنجلس که به مدت ۴۲ سال فعال بوده است در آتش‌سوزی‌های ژانویه امسال ویران شد.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، این آتش‌سوزی که منجر به کشته شدن ۱۷ نفر از مردم شهر شد و هزاران خانه را سوزاند، مسلمانان فعال در این مسجد را  که در ماه رمضان در این مرکز جمع می‌شدند دچار سردرگمی کرد.

بنابر روایت ایکنا، اخیراً، حدود ۲۰ نفر از اعضای مسجد و خانواده‌هایشان در مدرسه اسلامی New Horizon گرد هم آمدند تا نماز بخوانند و یک وعده غذا را تقسیم کنند که اولین گردهمایی آنها پس از آتش‌سوزی بود. بسیاری از شرکت‌کنندگان در حال حاضر پس از از دست دادن خانه‌های خود در متل‌ها یا نزد اقوام خود زندگی می‌کنند.

در این گردهمایی، جنید عاصی، داوطلبی که ۲۵ سال در مسجد خدمت کرده است، اخبار امیدوارکننده‌ای را بیان کرد. مدرسه چهار شب در هفته در ماه رمضان اتاق چند منظوره خود را برای نماز و همایش‌ها در اختیار مردم می‌گذارد. این خبر باعث تسکین خاطر و ابراز قدردانی شد.

عاصی گفت: ماه رمضان نه تنها زمانی است که با هم نماز می‌خوانیم و غذا می‌خوریم، بلکه به یکدیگر و سایر افراد جامعه کمک و از آنها حمایت می‌کنیم. امسال بودن در کنار کسانی که چیزهای زیادی از دست داده‌اند، مهم‌تر از همیشه خواهد بود.

این مسجد که در ابتدا در دهه ۱۹۷۰ به عنوان محل گردهمایی اعضای گروه ملت اسلام ( Nation of Islam) تأسیس شد به یک جامعه مسلمان چندفرهنگی تبدیل شد. این مسجد در سال ۱۹۹۷ به مسجد التقوی تغییر نام داد. با گذشت سال‌ها، این مکان به خانه دوم بسیاری تبدیل شد و در ماه رمضان میزبان افطارهای روزانه جامعه بود.

برای اعضایی مانند صلاح‌الدین بن عطیه، مهاجر الجزایری، مسجد حس خانواده را داشت. او گفت: من به گرمی مورد استقبال این جامعه قرار گرفتم. اینجا به من حس بودن در کنار خانواده را می‌دهد.

فرزانه اسدالزمان که خانه خود را در آتش‌سوزی از دست داد، حضور در مسجد در ماه رمضان را مانند یک دیدار خانوادگی توصیف کرد. او همچنان امیدوار است. او گفت: مسجد ما ممکن است از بین رفته باشد و محله ما تخریب شده باشد، اما جامعه ما قوی است.

محمد الدجانی، دانشجوی آمریکایی فلسطینی رشته پزشکی می‌گوید: این بهشت ​​کوچک من بود. دیدن فضای خالی در آنجا احساس خوبی نیست.

همانطور که جامعه به آینده امیدوار است اعضایی مانند سکینه علی مصمم هستند. او گفت: مسئله مهم این است که به جمع شدن ادامه دهیم. ما می‌خواهیم جامعه خود را بازسازی کنیم.

در حال حاضر، فضای موقت مدرسه بارقه‌ای از امید را به وجود می‌آورد، زیرا جامعه با وجود چالش‌هایی که با آن روبه‌رو هستند، برای برگزاری مشترک ماه رمضان آماده می‌شوند.

انتهای پیام

کد خبر 2028884

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار