نکات تغذیه‌ای برای رفع تشنگی در ایام ماه رمضان

نکات تغذیه‌ای برای رفع تشنگی در ایام روزه داری مصرف نمک، غذاها و خوراکی‌های شور را کاهش دهید، چراکه نمک سبب افزایش تشنگی و کم آبی بدن میشود.

مصرف سبزیجاتی مانند کاهو و سبزی خوردن که سبب حفظ آب در بدن میشوند را افزایش دهید.

از زیاده روی در مصرف غذاهایی پروتئینی مانند مرغ، کباب، استیک و... پرهیز کنید و آن را در حد تعادل مصرف کنید. چراکه پروتئین زیاد سیب دفع بیشتر آب از بدن میشود.

از تحرک زیاد و فعالیت بدنی سنگین در ساعات روزه داری پرهیز کنید و تحرک بدنی را به زمان نزدیک افطار و بعد از آن موکول کنید.

نوشیدنی‌هایی مانند چای، قهوه و نسکافه خاصیت مدر دارند و سبب دفع بیشتر آب از بدن میشوند، لذا بهتر است این نوشیدنی ها در حد اعتدال مصرف شوند.
برای تامین آب بدن صرفا از آب استفاده کنید.

مصرف انواع میوه‌ها نیز به تامین آب بدن کمک کرده و از تشنگی پیشگیری می‌کند.


دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان

46

کد خبر 2032328

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار