منتقدان بازی جولین مور در نقش سارا پالین در فیلم تلویزیونی «تغییر بازی» را مورد تحسین قرار دادند و سیاستمداران فیلم را بدبینانه خواندند.

به گزارش خبرآنلاین، حتی پیش از آنکه فیلم تلویزیونی «تغییر بازی» تولید شبکه اچ‌بی‌او روی آنتن برود بحث‌های بسیاری درمورد لحن فیلم، دقیق بودن آن از نظر تاریخی و صداقت آن به راه افتاده بود. فیلم نگاهی به ماجرای انتخابات سال 2008 ایالات متحده آمریکا می‌اندازد و بر رابطه و تلاش جان مک‌کین نامزد جمهوری‌خواهان و سارا پالین معاون او تمرکز می کند.
 
منتقدان پس از پخش فیلم از بازی جولین مور در نقش سارا پالین بسیار تمجید کردند، اما چهره‌های سیاسی از جمله خود پالین و مک‌کین فیلم را به باد انتقاد گرفته‌اند. با این حال باز هم مثل اغلب مناظره‌های سیاسی این سال‌ها، با پخش فیلم تغییری در نظرمخاطبان نسبت به انتخابات رخ نداده است.
 
پالین که از همان ابتدا با ساخته شدن فیلم مخالف بود در ماه فوریه گفت: «این فیلم هم مثل بسیاری دیگر از فیلم‌ها تحریف حقایق است و لحظات کلیدی را نادیده گرفته است تا نظرات متعصبانه خود را مطرح کند و آمار مخاطبانش را بالا ببرد.»
 
او روز جمعه یک روز قبل از پخش فیلم نیز در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «فیلم براساس روایتی دروغین بنا شده و اینکه تیم اوباما در هالیوود به من روی خوش نشان بدهد یا نه اصلا برایم مهم نیست.»
 
این در حالی است که فیلم پالین را به عنوان چهره‌ای دوست‌داشتنی نشان می‌دهد که تنها مشکلش این است که برای ورود به کاخ سفید آماده نیست. فیلم با نقدهای بسیار مثبتی روبرو شده است. راجر ابرت منتقد کهنه‌کار به فیلم از چهار ستاره، سه و نیم ستاره داده و بازی جولیان مور را با بازی مریل استریپ در فیلم سینمایی «بانوی آهنین» مقایسه کرده است.
 

جولیان مور (راست) با گریم فیلم و سارا پالین (چپ)
 
فیلم را جی روچ کارگردانی کرده و دنی استرانگ فیلمنامه‌اش را نوشته است. این دو که به دفعات از فیلم دفاع کرده‌اند و گفته‌اند فیلم خود را براساس مشاهدات چند ده نفر نوشته‌اند و همچنین از اطلاعات کتاب دو خبرنگار به نام‌های مارک هالپرین و جان هیلمن نیز استفاده کرده‌اند.
 
نقش مک‌کین را در فیلم اد هریس با مهارت ستودنی بازی کرده است. مک‌کین اما در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: «من به اندازه شخصیتی که در فیلم می‌بیند از حرف‌های ناشایست و ناسزا استفاده نمی‌کنم. از طرفی از چهره‌ای که در فیلم برای سارا پالین ساخته شده اصلا خوشم نیامد.»
 
او افزود: «واقعا نمی‌فهمم، حتی در دنیای سیاست هم درکش برایم سخت است که چطور می‌شود به شخصی پاک و صادق این‌چنین توهین کرد. من برای پالین احترام قائل هستم و او را تحسین می‌کنم. من به گروهمان در دوران انتخابات افتخار می‌کنم... به نظرم او واقعا از نظر سیاسی فردی شایسته است.»
 
گروه‌های سیاسی طرفدار مک‌کین که به شدت از فیلم آزرده شده‌اند حتی فهرستی از 10 دروغ اصلی «تغییر بازی» آماده کرده‌اند. به نظر آن‌ها فیلم «ترور شخصیتی مضحک پالین است» و فیلم او را به عنوان آدمی «خودبین، بدون وقار، زیاده‌خواه، ابله، فراموشکار و بدتر از همه دچار اختلال روانی» تصویر کرده است.
 
 
این درحالی است که جدا از بحث سیاسی فیلم، اندی سمبرگ در برنامه «زنده شنبه شب‌ها» به درستی اشاره کرد هر چه فیلم می‌گوید، بگوید؛ مهم این است که بازی جولیان مور در فیلم نقص ندارد. منتقد لس آنجلس تایمز نیز در نقد خود بر فیلم ضمن ستودن بازی مور و هریس نوشته است شاید فیلم تمام حقایق را نگوید، اما نگاهی درست به سیاست آمریکا انداخته است.
 
تیم گودمن، منتقد هالیوود ریپورتر نیز ضمن تعریف از جسارت فیلم در بیان موضوع اختلال روانی پالین بازی مور را شایسته دریافت جایزه امی (اسکار تلویزیونی) توصیف کرده است.
 
هالیوود ریپورتر / 11 مارس / ترجمه: حسین عیدی‌زاده
58241
کد خبر 203625

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین