۰ نفر
۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۰
کاهش ابتلا به سرطان با مصرف این ماده غذایی

آجیل سرشار از ویتامین آ، ای، آهن، منیزیم، فسفر، منگنز، کلسیم و سلنیوم است.

به گزارش خبرآنلاین از  باشگاه خبرنگاران جوان، آجیل دارای امگا ۶ و امگا ۳ است و در دیگر تنقلات مانند شیرینی ها این ریز مغذی ها وجود ندارد.

مغزهای موجود در آجیل سرشار از ویتامین C، پتاسیم و آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند.

 مصرف آجیل برای بیمارانی مانند دیابتی ها، افراد مبتلا به پرفشاری و چربی خون عواقب ناخوشایندی دارد.

مصرف آجیل بعد از وعده غذایی سبب اضافه وزن در افراد می شود.

مصرف آجیل از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.

مصرف مغزهای تازه، خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت و سرطان ها را کم می کند.

بیماران مبتلا به پرفشاری خون می توانند فشار خون را با مصرف مغز های تازه و خام کاهش دهند.

233233

کد خبر 2047354

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین