معمای بقای زاکانی در شهرداری تهران؛ بماند یا برود؟/ «صرف بودجه‌ برای هزاران بیلبورد سیاسی»/ «هیچ دوره‌ای تهران آنقدر شبیه عکس‌های زمان قاجار نشده بود»

عمر ششمین دوره شوراهای شهر تا سال 1405 تمدید شده است، حالا بسیاری معتقدند تمدید عمر شورا به معنی تداوم عمر مدیریتی شهردارها نیست، موضوعی که چندین جلسه در صحن شورای شهر تهران هم مطرح شده، بسیاری معتقدند بعد از اتمام دوره چهارساله زاکانی در شهرداری تهران او برای تداوم مدیریت خود نیاز به رای اعتماد مجدد دارد.

مظاهر گودرزی: انتخابات شوراهای شهر در ادوار گذشته همزمان با انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شد، اما به دلیل برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری در سال گذشته این نظم و ترتیب دستخوش تغییر شد، انتخابات شوراها یا باید در زمان خودش برگزار می‌شد یا برای همزمانی آن با انتخابات دیگری باید درباره طول عمر آن تصمیم‌گیری می‌شد، به همین دلیل بعد از بررسی شرایط مجلس شورای اسلامی تصمیم گرفت عمر ششمین دوره شوراهای شهر افزایش پیدا کند و انتخابات هفتمین دوره آن اردیبهشت سال آینده (۱۴۰۵) همزمان با انتخابات میان دوره‌ای مجلس و البته مجلس خبرگان رهبری برگزار شود.

معمای بقای زاکانی در شهرداری تهران؛ بماند یا برود؟/ «صرف بودجه‌ برای هزاران بیلبورد سیاسی»/ «هیچ دوره‌ای تهران آنقدر شبیه عکس‌های زمان قاجار نشده بود»

زاکانی همچنان شهردار تهران می‌ماند؟

افزایش عمر شوراهای شهر حالا سبب ایجاد یک سوال شده است، این‌که عمر مدیریت شهردارها هم متناسب با عمر شوراها افزایش پیدا می‌کند؟ به‌طور مثال آیا مدیریت علیرضا زاکانی، شهردار تهران بدون نیاز به کسب رای اعتماد مجدد از اعضای شورای شهر تمدید می‌شود؟

خیلی‌ها معتقدند بر اساس قانون عمر مدیریت شهردارها بعد از رای اعتماد اعضای شورای شهر چهار سال است و حتی درصورت تداوم عمر شوراها دوره مدیریت شهردارها قابل تمدید نیست و مجدد باید از اعضای شورای شهر رای اعتماد بگیرند. محمود میرلوحی، عضو پنجمین دوره شورای شهر تهران در این‌باره گفته که: «قانون در این رابطه صراحت دارد که دوره فعالیت شهردار تهران ۴ سال است و حتی اگر بنابر این باشد که به کارش تا پایان دوره تمدیدشده شورای شهر تهران ادامه دهد، باید مجدداً از اعضای شورای شهر رای بگیرد که آن هم با وضعیتی که دارد، بعید به نظر می‌رسد.»

زاکانی نیاز به رای اعتماد دارد؛ نمی‌تواند بماند استعفا دهد!

همچنین مهدی اقراریان، عضو فعلی شورای شهر تهران در صحن شورا درباره تمدید عمر  مدیریت شهردار تهران گفته که:  «انتخاب شهردار از حقوق مسلم شوراهای اسلامی است و اینکه برخی رسانه‌ها به‌گونه‌ای القا کرده‌اند که مجلس قصد دارد جایگزین شورای شهر در انتخاب شهردار شود، کاملاً نادرست است. مجلس نمی‌تواند دوره شهردار را تمدید کند. باور ما این است که دکتر زاکانی مانند دیگر شهرداران باید در پایان دوره چهار ساله‌اش مجدداً رأی اعتماد از شورا دریافت کند.»

به‌گفته اقراریان: «اگر شورای شهر به زاکانی اعتماد دارد، وی می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد. اما اگر این اعتماد وجود ندارد، ادامه حضور او در شهرداری توجیه‌پذیر نیست و شاید بهتر باشد خود وی با درک شرایط، از سمت خود استعفا دهد و به سایر دغدغه‌های سیاسی‌اش بپردازد.»

تفاوت دیدگاه‌ها دراین‌باره طوری هست که چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در یکی از جلسات شورای شهر در جمع خبرنگاران گفت اگر در این‌باره تردید کنیم حتما از مجلس درخواست استفساریه می‌دهیم تا آن‌ها قانون را تفسیر کنند

معمای بقای زاکانی در شهرداری تهران؛ بماند یا برود؟/ «صرف بودجه‌ برای هزاران بیلبورد سیاسی»/ «هیچ دوره‌ای تهران آنقدر شبیه عکس‌های زمان قاجار نشده بود»

نظر مردم درباره تداوم مدیریت زاکانی بر شهرداری تهران

آن‌طور که مشخص است هنوز بررسی حقوقی این ماجرا ادامه دارد، ماهم این مورد را با مخاطبان خود درمیان گذاشتیم، پرسیدیم  «اگر بعد از سرانجام پیدا کردن این دعوای حقوقی قرار باشد شهردارها مجدد از اعضای شورای شهر رای اعتماد بگیرند، شما با ادامه مدیریت زاکانی در شهرداری تهران موافق هستید؟»

کاربری که خودش را «علیرضا» معرفی کرده درباره تداوم شهرداری زاکانی بر شهر تهران نوشته که: «شهردار تهران جنبه سیاسی پیدا کرده و افراد سیاسی هم برای مدیریت شهری مناسب نیستن. با شهردار ماندن زاکانی مخالفم دلیل آن هم عملکرد بد ایشان در فضای سبز، حمل و نقل شهری(مترو بخصوص)، کاهش ترافیک و الودگی هوا، کنترل تراکم، حفاظت از بافت تاریخی و سنتی، استخدام‌های فله‌ای با عناوین مبهم مانند یگان حفاظت مترو و غیره، و موارد دیگر است.»

بودجه‌هایی که صرف بیلبوردهای سیاسی می‌شوند

مخاطب دیگری هم به نام «علی» برای خبرآنلاین نوشته: «وقتی تمام بودجه عمرانی و فضای سبز و... صرف هزاران بیلبورد سیاسی میشه که هر هفته در کل شهر تغییر میکنن و شهر پویا و زنده رو به عزاکده بزرگ تبدیل کرده، خیر {موافق ادامه مدیریت ایشان نیستم}. هر کس از این سبک مدیریت دفاع کند مشکل دارد.»

کار دیگری با نام «حسنعلی» به روحیه زاکانی درباره انجام فعالیت سیاسی اشاره کرده و نوشته که: «به نظرم زاکانی بگیر و نگیر داره اگر فقط کار فنی و عمرانی کنه حتما خوبه ولی متاسفانه این جماعت دوست دارند کار سیاسی را در کنار همه فعالیت ها داشته باشند.»

«زهرا» هم در واکنشی نوشته که: «شهرداری یک کار تخصصی است و ایشان با عدم تخصص باعث اتلاف بیت المال هستن و وضعیت شهر هم بسیار بد شده و برازنده پایتختی نیست.»

معمای بقای زاکانی در شهرداری تهران؛ بماند یا برود؟/ «صرف بودجه‌ برای هزاران بیلبورد سیاسی»/ «هیچ دوره‌ای تهران آنقدر شبیه عکس‌های زمان قاجار نشده بود»

به دنبال کارهای پوپولیستی است

کاربری که خودش را معرفی نکرده نوشته که: «ایشون فقط دنبال کارهای پوپولیستی و استفاده از شهرداری برای پریدن به جایگاه ریاست جمهوری است نه سواد و تخصص دارد و نه سلیقه و دلسوزی، شهردار باید حس زیبایی شناسی و روح هنری داشته باشد ایشون تانک بی احساس است و هنرش فقط نصب بیلبورد های سیاسی و برگزاری همایش های ایدئولوژیک برای رای جمع کردن است.»

یکی از مخاطبان برای خبرآنلاین نوشته که: «قطعا هرکسی به رای مردم و شهر تهران علاقه داشته باشه با شهرداری ایشون مخالف است،نه به دلیل عقاید ایشون بلکه به خاطر شهر تهران،مقایسه کنید تهران بیست سال پیش رو با تهران فعلی،ممکنه تجهیزات جدیدتری رو در شهر ببینید ولی روح شهر منظر شهر شده هیاتی،هیچ دوره ای تهران آنقدر شبیه عکس های زمان قاجار نشده بود،همه جا داره خراب میشه...قطعا ایشون شهر رو خراب کرده البته به همراه شورای آقای چمران،اعتقاد دارم این دو نفر باید از کل عرصه های مدیریتی دور بشوند.»

با کاندیداتوری نمایشی ریاست جمهوری، شهردار تهران شد

کاربری که خودش را «بازنشسته» معرفی کرده در پیامی نوشته که: «متاسفانه اول اینکه تخصص ایشان در این حوزه نیست ومسلما کارآیی لازم رو نداشت ونداره دوم هم وغم ایشان بیشتر جنبه سیاسی داره و از وظایف ذاتی شهرداری که ساماندهی وضعیت اسفبار پایتخت هستش بازمونده»

مخاطب دیگری هم نوشته که: «از اول هم هیچکسی موافق شهردار بودن ایشان نبود! همین بس که همه میدانند ایشان با کاندید شدن نمایشی در ریاست جمهوری دو دوره پیش این شهرداری تهران را بعنوان هدیه گرفته.و در عمل هم بسیار ناکارامد بود.»

معمای بقای زاکانی در شهرداری تهران؛ بماند یا برود؟/ «صرف بودجه‌ برای هزاران بیلبورد سیاسی»/ «هیچ دوره‌ای تهران آنقدر شبیه عکس‌های زمان قاجار نشده بود»

همه موافق‌ها چه می‌گویند؟

کاربری به نام «رسول» نظر متفاوتی دارد، او برای خبرآنلاین نوشته که: «به عنوان کسی که از لحاظ دیگاه‌های سیاسی و عقیدتی کاملا با زاکانی مخالف هستم و ایشون رو هیچ وقت به خاطر مواضع و کارهایی که سر برجام انجام دادند به سهم خودم نمی‌بخشم ولی اعتقاد دارم در شهرداری تهران و به عنوان مدیر اجرایی موفق بودند. حجم آسفالتی که در این دو سال انجام شد، پروژه های عمرانی جاده ای و پل و ...، تصفیه خانه هایی که به صورت محلی اجرا شده و ... من کارشناس درست و غلط بودن این پروژه ها نیستم ولی به چشم خودم دیدم کارهایی داره انجام میشه.»

«علیرضا» هم با «رسول» موافق است، او برای خبرآنلاین نوشته که: «بله چون به دور از حاشیه سازی داره کارش رو میکنه میزان بهسازی خیابان ها / افزایش فضای سبز / افزایش فضای فرهنگی و مقایسه اش با دوره قبل موید این موضوع هست.ولی متاسفانه عینک سیاست نمیذاره حقایق دیده بشه»

مخاطبی که خودش را «محمد سجاد» معرفی کرده برای خبرآنلاین نوشته که: «بله، در دوره ایشان، پروژه‌های مختلف و متنوعی در تهران در حال انجام است. از اصلاح و ایجاد راه‌های جدید، تقاطع‌های غیر هم‌سطح و ... . همچنین ناوگان حمل و نقل عمومی نیز با تجهیز اتوبوس‌ها، تاکسی‌های برقی و افتتاح ایستگاه‌های جدید مترو جان تازه‌ای گرفته است. از نظر کیفیت زندگی نیز کارهایی مثل افتتاح مسیر ۴۷ کیلومتری پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری، بسیار مؤثر بوده است.»

«تمنا» هم در پاسخ به پرسش خبرآنلاین نوشته: «بله آقای زاکانی خدمات ارزنده‌ای انجام دادند یکیش همین تعویض اتوبوسها که ۴۰ ساله اتوبوس‌های تهرانسر تعویض شدند درصورتی که هر شهرداری میومد فقط بخور بخور رو یاد گرفته بود آقای زاکانی بهترین هستند.»

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 2058309

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 27
  • نظرات در صف انتشار: 75
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    50 14
    ایکاش بازنشسته شود...
  • . IR ۲۰:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    8 36
    حالا حالاها هست
  • IR ۲۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    7 24
    شهردار فقط باید اسلحه بدست باشد...
  • جمشید نوری IR ۲۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    84 10
    میگه تانگ انقلابه ولی در عمل فرغون هم نیست
  • منصوررشیدی IR ۲۱:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    8 85
    باسلام ودرودخدابه تک تک مسعولین وخدمتگذاران وسربازان بمعنی واقعی از ریاست‌جمهوری گرفته تا کوچکترین مدیراین کشورامام رضایی ع انصافآ برادر زاکانی شهردار محترم و همکارانشان درتمامی مناطق وناحیه ها عملکردشان خدا پسندانه و بنده پسندانه میباشدوشخص شهرداربرای سهولت ملت شریف وشهید پرورایران اسلامی ناواگان اتوبوسرانی راگسترش دادن بخصوص برای شیفت شب کارگران ومردم عزیزازآزادی به تهرانپارس و تجریش به راه آهن که واقعازن وبچه مردم شرایط بسیارراحتی رابرای سوارشدن وتردد پیداکردن خوشبختانه مترو هم گسترش یافته امیدواریم انشاالله حتی تاورامین رودهن هم گسترش پیداکنداین کشور امام زمانی عج باداشتن چنین رهبری پیامبرگونه ومسعولین خداشناس به کوری چشم دشمنان خارجی وداخلی قدرتمندترین وباافتخارترین درتمامی عرصه‌های مختلف همانگونه که ارزوی امام ره ورهبری فرهیخته و عظیم و شأن جهان اسلام امام خامنه‌ای میباشد دست خواهدیافت خداوندمتعال یک دردنیاوهزار درآخرت عوض دهد به هرکسی ودرهرلباس که خدمت صادقانه و خالصانه ودلسوزکشورومردم میباشدومن الله التوفیق
  • امیرو IR ۲۱:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    درودخدابر استادزاکانی جانبازو زمنده دفاع مقدس که تموم ایرانیها مدیون امثال ایشانند مرگ بربدخواهان کودنشان اجره علی الله به خاطر بصیرت بخشی هایش درمناظرات انتخابات ریاست جمهوری .
  • IR ۲۱:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    33 17
    مهم اسم و نام نیست . مهم این است که آیا متخصص تر و دانشمند تر و با سواد تر و با تجربه تر از او نداریم یا باید همان راه قبلی و کهنه را ادامه دهیم ؟انتخاب جدید . فکر جدید .دستاورد جدید به همراه دارد . زاکانی هر چه داشت همین بود باید دنبال جوان تر و مقبول تر که محبوبیت عمومی داشته باشد بود .مردم کم از باند بازی و حمایت های گروهی ضرر نکردند .
  • مقیمی IR ۲۱:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    59 6
    فوقش از اینجا میره یک جای بزرگتر و بهتر !!! اینها که خونه نشین نمیشن
  • شهروند تهرانی IR ۲۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    49 11
    سلام. نظر به نقش تخریبی ایشان، آیا واقعاً جایی سالم مانده؟ که ایشان بخواهد بماند؟!! بسی تأسف به شورای شهر!
  • سید IR ۲۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    19 58
    انصافا آقای زاکانی در اداره شهر موفق بوده‌اند اگر بشه که در شهرداری بمانند تهران از ایم هم بهتر خواهد شد.. ان‌شاالله
  • خلیل حسین زاده IR ۲۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    45 14
    به هیچ وجه لیاقت شهردار تهران بودن رو ندارد اگر انتخاب شهردار با معیارهای درست و تخصص افراد باشد هیچ وقت پست شهرداری تهران به ایشان نمیرسد در واقع انتخاب ایشان به پست شهرداری تهران توهین و دهن کجی به مدیران لایق موجود در شهرداری تهران هست .
  • IR ۲۳:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    39 7
    شهردار بودنش کاملا سیاسی بوده و شهرداری پر هزينه و تبلیغاتچی برای خواص .وجناحی خاص عملکردی منفعت طلبانه داشته نا کار آمدی وعدم بکار گیری افراد متخصص زیان‌های فراوانی رو تحميل نموده آثار رش کاملا به وضوح مشخص میباشد
  • مهلا IR ۲۳:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    12 41
    زاکانی شهرداری هست ک داره خوب کار میکنه. چرا اینقدر دارین بد میگین ازش واقعا جای سوال داره!!!! احتمالا یکی رو زیر نظر دارین بیارین ک راحت‌تر بیت المال رو به جیب بزنید
  • مجید IR ۲۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    44 13
    اگر زاکانی بمونه تهران کویر لوت خواهد شد همه جا خشک میشه همه درخت‌ها قطع میشن
  • IR ۲۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    11 38
    زاکانی.اصلاحاتی ها چشم ندارند موفقیت تورا ببینند وبا تو دشمنی می کنن چون داخل خودشون یه مدیر ندارند که با تو برابری کند شهرداران که قاتل وشیشلو بند بود زاکانی تو خا چشم اصلاحاتی هستی
  • . IR ۲۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    9 6
    کار از کار گذشت
  • . IR ۲۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    32 3
    شورای شهر شورا نیست...
  • الیاس IR ۰۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    40 7
    منفور ترین شهردار تاریخ تهران زاکانی،،،،میگی نه رای گیری کنید
  • IR ۰۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    11 32
    زاکانی هر گرایش سیاسی که دارد ، در سمت شهردار کارنامه خوبی دارد ، من الجمله نوسازی ناوگان رها شده اتوبوس و تاکسی و مترو تهران در شرایط تحریمی که خود غربگراها می‌گویند، اینکه عده‌ای شدیدا به دنبال تغییر شهردار تهران هستند کاملا سیاسی و بعضا کسانی هستند که دست شون از منابع شهرداری قطع شده
  • رضا IR ۰۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    32 10
    باور کنید شهرداری تا کنون انقدر فاسد نبوده که در زمان ایشان ، کلا افراد حزبی و‌نظامی را وارد کرده که مثلا دزدی نشه ، ولیکن فساد علنی شده
  • IR ۰۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    4 10
    ساکت
  • ایثارگر IR ۰۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    28 4
    اگر چمران بگذارد باید برود...
  • IR ۰۱:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    31 5
    کلا توی این مملکت، کار به دست کاردان سپرده نمی شود و پست ها بین سی چهل نفر داره می چرخه و حاهاشون عوض می شه که هیچ کدوم در هیچ زمینه ای به غیر از وراجی، تخصصی ندارند. یکی از گنده‌ای آقای زاکانی، میدان شهرری است که بی حساب و کتاب، اونجا رو خراب کرد و با این که به قول خودش، اصلاحاتی در طرح انجام شده داد، بازم مشکل حل نشده و این میدان دیگه به حالت سابقش برنخواهد گشت. وقتی کارنابلد سر کار باشه، بهتر از این نمی شه.
  • IR ۰۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    40 6
    اگر در کشور حاکمیت قانون وجود داشت که این... اصلا شهردار نمی شد.
  • مصطفی IR ۰۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    12 30
    نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تکمیل پروژه های عمرانی مختلف و .... برای چی آخه بره ؟!؟!
  • محمدرضا IR ۰۲:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    22 3
    خسته نشدید ۴۰ ساله سعی در دوقطبی سازی های حزبی اصولگرا و اصلاح طلبی دارید ، کمی مغزتون بشورید و از این بازیهای سیاسی دور شید.
  • مصطفی خزایی کوپایی IR ۰۴:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
    13 29
    این شخص مخالف سر سخت رئیس جمهور بود تا الان هم رئیس جمهور هرگز فشاری برای برداشتن این شخص نیاورده و بر شعار وفاق خودش تاکید داشته معمولا رئیس جمهور ها شهردار پایتخت اگر هم حزب و هم طیف نباشند تحمل نمی کنند واین واقعا خیلی کار جالبی هست که آقای پزشکیان انجام داده زاکانی عملکردش در شهرداری یک عملکرد واقعا فوق العاد ه ای بوده بدون عیب و ایراد نیست متاسفانه شهردارهای قبلی عملکردشون برای پایتخت اکثرشون قابل قبول نیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین