به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،در دنیای امروز رقابت در صنعت تولید به شدت افزایش یافته و شرکتها برای ماندگاری و موفقیت در بازارهای جهانی باید به نوآوری و کیفیت توجه ویژهای داشته باشند.
شرکت فروسیلیس ایران(سمنان)، با ۳۰ سال سابقه در تولید فروآلیاژها، به تازگی دو محصول از محصولات خود را به عنوان محصولات دانش بنیان ثبت کرده است.
این موفقیت، نتیجه تلاشهای مستمر نیروهای متخصص و تیم تحقیق و توسعه این شرکت و استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته است.
این کارخانه با استفاده از روشهای نوین به دنبال بهبود کیفیت محصولات و افزایش ظرفیتهای صادراتی خود است تا هم پاسخگوی نیازهای بازار داخلی باشد و هم در راستای گسترش بازارهای بینالمللی قدم بردارد.
ناصر جوینی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت فروسیلیس ایران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری علم و فناوری استان سمنان، دستاوردهای جدید این شرکت در حوزه دانش بنیان را تشریح کرد.
وی با اشاره به تاریخچه فعالیتهای این شرکت و تجربه و تخصص ۳۰ ساله آن در تولید و عرضه فروسیلیسیم با کیفیت بالا به صنایع و بازارهای مختلف در سراسر جهان، اظهار داشت: فروسیلیس ایران یکی از مجموعههای معتبر در میان تولیدکنندگان فروآلیاژها در خاورمیانه است که با تولید محصولاتی نظیر فروسیلیسیم ۷۵ درصد، فروسیلیسیم high purity، فروسیلیکو منیزیم، پودر میکروسیلیکا و ژل میکروسیلیس در کلاس جهانی، نیاز صنایع مهمی چون ذوب آهن، فولاد، ریختهگری و بتن را مرتفع میکند.
جوینی ادامه داد: فروسیلیس ایران در سال ۱۳۷۹ موفق به تولید محصولات فروسیلیکو منیزیم شد و در سال ۱۳۹۲ نیز محصولی با خلوص بالا یا high purity را به بازار عرضه کرد که مورد استقبال بازارهای جهانی قرار گرفت.
وی به جایگاه و کاربرد محصولات این کارخانه در صنایع متعدد، از جمله صنعت حمل و نقل، برق و تولید انرژی، صنعت ساختمان، صنعت پلیمر و لوازم خانگی، اشاره کرد و افزود: فروسیلیس ایران به عنوان یکی از نخستین تولیدکنندگان محصولات فروآلیاژ در ایران، توانسته محصولات با کیفیتی را به بازار ارائه دهد و جزو برندهای معتبر و تولیدکنندگان با کیفیت محسوب میشود.
"فروسیلیس ایران و دانش بنیانی شدن ۲ محصول
مدیر تحقیق و توسعه شرکت فروسیلیس ایران به دستاوردهای اخیر این شرکت در زمینه دانش بنیان شدن اشاره کرد و افزود: خوشبختانه مجموعه فروسیلیس ایران موفق به ثبت دو محصول از محصولات خود به عنوان محصولات دانش بنیان شده است.
جوینی با اشاره به آغاز فرآیند دانش بنیانی شدن محصولات این کارخانه از اسفند ماه سال ۱۴۰۳، گفت: این پروسه با همکاری معاونت توسعه شرکتهای دانش بنیان و ثبت در سامانه ثبت نام و ارزیابی توسط کارگزاران مجاز در تاریخ فوق آغاز و در نهایت پس از ممیزیهای صورت گرفته دو محصول معرفی شدند که موفق به قرارگیری در فهرست شرکتهای دانش بنیان شدند.
وی در خصوص مزایای تکنولوژی سازمانی فرآیند تولید hp، گفت:فروسیلیسیوم خلوص بالا آمیژانی از خانواده فروسیلیسوم است که تا حد امکان میزان ناخالصیهای آن کاسته شده است و عموماً ناخالصیهای نظیرAl کمتر از ۱ درصد و کلسیم کمتر از ۰.۲ درصد و میزان سیلیسیم متناسب با نوع کاربرد آن میتواند از ۷۳ تا ۷۵ درصد باشد.
جوینی به کاربرد این محصول اشاره کرد و افزود افزود: این محصول عمدتاً در صنایع تولید فولادهای الکتریکی با ساختارهای جهتدار و غیرجهتدار استفاده میشود؛ همچنین، فولادهای سیلیسیمدار با پسماند مغناطیسی پایین برای تولید فولادهای مورد استفاده در هسته ترانسفورماتورها، فولادهای آلیاژی، بولبرینگها، مفتولها و تجهیزات نیروگاهی و برق کاربرد دارد.
مدیر تحقیق و توسعه شرکت فروسیلیس ایران درباره محصول فروسیلیکو منیزیم گفت: این محصول فروآلیاژی متشکل از سیلیسیم، منیزیم، کلسیم و مقادیر کمی از فلزات نادر است که در آن فروسیلیسیم ۷۵ درصد به فروسیلیکومنیزیم با ترکیب خاص تبدیل می شود.
"تکیه بر تکنولوژیهای نوین در تولید محصول دانش بنیانی"
وی به روش ابتکاری تولید این محصول دانش بنیان که توسط نیروهای متخصص این کارخانه رقم خورد، اشاره و اضافه کرد: در تولید فروسیلیکومنیزم، فروسیلیس ایران ،جزو نخستین تولیدکنندگان این محصول در کشور است و با وجود رقبا، توانسته تکنولوژیهای نوینی را در تولید پیادهسازی کند.
"تولید بومی گامی مؤثر در خودکفایی"
جوینی با بیان اینکه تولید فروسیلیکومنیزم به این روش ابتکاری منجر به صرفهجویی در مصرف انرژی و بهبود کیفیت محصولات شده است، یادآور شد: این شیوه تولید با راندمان بالا تنها در انحصار فروسیلیس ایران است و ۱۰۰ درصد از توان مهندسان داخلی و نیروهای متخصص شرکت بهرهمند شدهایم.
"توسعه صادرات چشم انداز فروسیلیس ایران "
مدیر تحقیق و توسعه شرکت فروسیلیس ایران، در خصوص صادرات دو محصول دانش بنیان این شرکت گفت: در سال گذشته، ما موفق به صادرات محصولات خود در دو مرحله شدیم که یکی از مقاصد صادراتی ما کشور فرانسه بود.
"تبدیل ۲۵ هزارتن تولیدات به hp فرصتی برای صادرات محصول "
وی با بیان اینکه در سال جاری، هنوز صادراتی انجام نشده است، ادامه داد: با این حال، ما قابلیت تولید ۲۵ هزار تن محصول hp را داریم، مشروط بر اینکه مشتری وجود داشته باشد.
"ظرفیت سالانه ۴ هزارتن و استراتژی پاسخ به نیاز بازار داخلی "
وی به ظرفیت تولید سالانه این محصولات اشاره کرد و افزود: برنامه تولید سالانه ما برای فروسیلیکو منیزیم در حدود ۳ هزار تن در سال است که به نیازهای مشتریان داخلی پاسخ میدهد و در صورتی که مشتریان خارجی نیز وجود داشته باشند، قابلیت صادرات این محصول فراهم است.
"بازخورد مشتریان نشانه کیفیت محصول"
جوینی در ادامه به رضایت مشتریان از دو محصول دانش بنیانی این مجموعه اشاره کرد و گفت: ما بازخورد مشتریان را به عنوان منبع اصلی اطلاعات خود در نظر میگیریم و خوشبختانه تا کنون شکایتی از محصولات دانش بنیان خود دریافت نکردهایم و تمام تلاش ما بر ارائه محصولات با کیفیت و پاسخگویی به نیازهای مشتریان متمرکز است.
وی تأکید کرد: ما بهطور مستمر از مشتریان خود بازخورد میگیریم و خوشبختانه، تا به امروز هیچ شکایتی از طرف مشتریان بابت محصولات دانش بنیان خود دریافت نکردهایم و بازخوردهای عمدتاً مثبت بودهاند.
"تقویت ارتباط با دانشگاهها گامی به سوی نوآوری "
مدیر تحقیق و توسعه شرکت همچنین درباره ارتباط این مجموعه با مراکز علمی و دانشگاهها گفت: پنجره ارتباطی این صنعت به روی دانشگاه از چند سال قبل گشوده شد و در راستای جلب رضایت مشتریان، ارتباطات خود را با دانشگاهها تقویت کردهایم؛ به عنوان مثال چند سال پیش، ارتباطاتی با دانشگاه سمنان و دانشگاه آزاد برقرار کردیم و اکنون دانشجویان و اساتید این دانشگاهها در زمینه مقالهنویسی و بازدیدهای علمی از کارخانه ما حضور دارند.
" توسعه صادرات و تداوم توفیق در تولید نیازمند حمایت دولت است"
جوینی در خصوص چالشهای دانش بنیان شدن و ضرورت حمایت دولت از مجموعه های دانش بنیان گفت: فرایند تبدیل به یک شرکت دانش بنیان، فرایندی دشوار است و انتظاراتی در سطح ملی و استانی وجود دارد؛ ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان نوآور انتظار داریم که دولت حمایتهای لازم را از ما انجام دهد و قوانین مرتبط را به درستی پیادهسازی کند.
"معافیت مالیاتی امیدی برای رشد بیشتر "
وی با بیان اینکه این مجموعه دانش بنیان نوآور برای صادرات و تداوم توفیق در تولید به حمایتهای بیشتری از سوی دولت و نهادهای مربوطه نیاز دارد، گفت: انتظار ما این است که شرکت فروسیلیس ایران مشمول معافیت مالیاتی شود.
جوینی افزود: همچنین ما انتظار داریم سایر تسهیلات غیر از معافیت مالیاتی که شامل تسهیلات گمرکی و همکاری با پارکهای علم و فناوری است، بهره مند شویم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه فروسیلیس ایران در تلاش است تا با تلاش مداوم در صنعت تولید و صادرات محصولات دانش بنیان به موفقیتهای بیشتری دست یابد و نقش مؤثری در پیشرفت اقتصادی کشور ایفا کند.
48
نظر شما