بازگشت دو هزارمترمربع از اراضی کشاورزی قزوین به چرخه تولید

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از بازگشت دو هزارمترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان قزوین در روستاهای زرشک و دریابک به چرخه تولید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مجتبی حسنی، مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین با اعلام این خبر بیان کرد: با قلع و قمع ۱۸مورد تغییر کاربری غیرمجاز، حدود دو هزارمترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان قزوین در روستاهای زرشک و دریابک به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: این تغییر کاربری‌ها شامل احداث ساختمان، دیوارکشی، پی‌کنی، محوطه‌سازی، فنس‌کشی و بنا بود که در راستای اجرای تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و اجرای احکام قطعی قضایی، تخریب شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین خاطرنشان کرد: این عملیات با حضور یگان حفاظت امور اراضی، نماینده دادستان، امور اراضی شهرستان قزوین و با همکاری عوامل راهداری قزوین در روستاهای زرشک و دریابک از توابع بخش مرکزی شهرستان قزوین انجام شد.

حسنی تأکید کرد: حفظ اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز، از اولویت‌های جهاد کشاورزی شهرستان قزوین است و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.

کد خبر 2069447

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار