انجام عملیات نخاله‌برداری و پاکسازی  اراضی باغ نو خرم‌آباد

معاون خدمات شهری شهرداری خرم‌آباد از انجام انجام عملیات نخاله‌برداری و پاکسازی  اراضی باغ نو خرم‌آباد خبر داد .

 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، عملیات نخاله‌برداری، پاکسازی و تسطیح اراضی موسوم به «باغ نو» واقع در روبه‌روی آرامستان صالحین، به دستور شهردار خرم‌آباد و پیگیری معاونت خدمات شهری و سرپرست سازمان آرامستانها و با حضور و مشارکت شهرداران مناطق سه‌گانه انجام شد . 

مهرداد علی پناه در جریان اجرای این عملیات با  اشاره به برنامه‌های جامع مدیریت شهری در زمینه ارتقای بهداشت محیط و بهبود منظر شهری اظهار کرد: شهرداری خرم‌آباد در راستای تحقق اهداف زیست محیطی  و افزایش سطح رضایتمندی شهروندان، طرحی منسجم جهت پاکسازی، نخاله‌برداری و ساماندهی مناطق مختلف شهر را در دستور کار  قرار داده و در همین چارچوب، عملیات پاکسازی محدوده آرامستان فلک‌الدین و باغ نو طی روزهای اخیر انجام شد . 

وی در ادامه با تأکید بر نقش فرهنگ‌سازی در بهبود مدیریت شهری، افزود: یکی از رویکردهای اصلی شهرداری،  فرهنگ سازی و ارتقای فرهنگ شهروندی است  به طوری که خود اشخاص از چنین  اقداماتی که موجب ایجاد نازیبایی بصری ، آلودگیهای محیطی و  تضییع حقوق سایر شهروندان می‌شود امتناع نمایند»

مهرداد علی‌پناه در پایان  تاکید کرد:  شهرداری خرم‌آباد از سال‌های گذشته، مکانی را  تحت عنوان "سکوی زباله" در کمربندی شهر پیش‌بینی کرده است که از شهروندان گرامی انتظار می‌رود کلیه نخاله‌های ساختمانی و ضایعات عمرانی خود را صرفاً به این محل منتقل کنند. در غیر این صورت مطابق ماده ۵۵ قانون شهرداریها ضمن برخورد قانونی ، افراد متخلف به مراجع ذی‌صلاح معرفی خواهند شد.

کد خبر 2071747

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =