مشهدی‌ها روزی ۸ تُن تفاله قهوه تولید می‌کنند

عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در حال حاضر، روزانه حدود ۱۳ تن تفاله چای و ۸ تن تفاله قهوه در شهر مشهد تولید می‌شود که عمدتاً از کافی‌شاپ‌ها، قهوه‌فروشی‌ها و مراکز تهیه نوشیدنی‌های گرم ناشی است.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، ایمان فرهمندی در گفتگویی با اشاره به چالش‌های ناشی از تولید پسماند مرطوب در برخی مشاغل شهری، اظهارکرد: در حال حاضر، روزانه حدود ۱۳ تن تفاله چای و ۸ تن تفاله قهوه در شهر مشهد تولید می‌شود که عمدتاً از کافی‌شاپ‌ها، قهوه‌فروشی‌ها و مراکز تهیه نوشیدنی‌های گرم ناشی است.

وی با تأکید بر اثرات رطوبت این پسماندها بر چرخه جمع‌آوری و پردازش پسماند شهری ادامه داد: وجود رطوبت بالا در این تفاله‌ها باعث سنگین شدن حجم زباله، افزایش بوی نامطبوع، تسریع فساد، تولید شیرابه و دشواری بیشتر در مراحل حمل، تفکیک و پردازش می‌شود. این در حالی است که رطوبت‌گیری این تفاله‌ها کاری ساده و قابل انجام در همان محل تولید است.

فرهمندی افزود: چنانچه صاحبان کسب‌وکارهای مرتبط به‌ویژه کافی‌شاپ‌ها و فروشگاه‌های نوشیدنی نسبت به خشک‌سازی تفاله‌های چای و قهوه پیش از انتقال به سیستم جمع‌آوری پسماند اقدام کنند، ممکن است در مقیاس واحدی کوچک ساده به نظر برسد، اما در مقیاس شهری، منجر به کاهش روزانه حدود ۸ مترمکعب آب از زباله های شهری و حل یک چالش جدی و پرهزینه برای شهرداری می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پایان گفت: مشارکت فعال اصناف و شهروندان در کاهش رطوبت پسماندهای آلی و همچنین تفکیک زباله از مبداء، می‌تواند کمک بزرگی به بهبود عملکرد سامانه مدیریت پسماند و حفاظت از محیط زیست شهری باشد.

کد خبر 2079510

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین