رئیس جمهور لبنان: حمله آمریکا نگرانی‌ها نسبت به گسترش تنش را بیشتر کرد

رئیس جمهور لبنان با تاکید بر اینکه حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بر نگرانی‌ها از گسترش دامنه تنش می‌افزاید، خویشتن‌داری و آغاز مذاکراتی برای بازگشت ثبات به منطقه را خواستار شد. نخست‌وزیر لبنان نیز در راستای هماهنگی برای اتخاذ تدابیر امنیتی لازم گفتگوهای تلفنی با وزرا و مقامات لبنان داشت.

به گزارش خبرآنلاین، جوزف عون، رئیس جمهور لبنان امروز یکشنبه تاکید کرد: «سران، احزاب و ملت لبنان امروز بیش از هر زمان دیگری از بهای سنگینی که به دلیل جنگ‌هایی که در خاک و منطقه‌ آن آغاز شدند، مطلع هستند.»

به نوشته ایسنا به نقل از النشره عون اظهار کرد: «لبنان حاضر به پرداخت بهای بیشتری نیست و هیچ منفعت ملی در آن برای لبنان وجود ندارد به ویژه که هزینه این جنگ‌ها فراتر از توان لبنان بوده و همچنان هست.»

رئیس جمهور لبنان هشدار داد: «حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران نگرانی‌ها را از گسترش دامنه تنش به شکلی که امنیت و ثبات در بیش از یک منطقه و کشور به خطر بیفتد، افزایش می‌دهد.»

او در ادامه بر لزوم خویشتن‌داری و آغاز مذاکراتی سازنده و جدی برای بازگرداندن ثبات به کشورهای منطقه و جلوگیری از کشتار و ویرانی بیشتر تاکید کرد.

تمام سلام، نخست‌وزیر لبنان نیز در تماس تلفنی با عون به بررسی تحولات اخیر منطقه و پیامدهای احتمالی آن برای لبنان پرداخت.

سلام و عون در این گفتگوی تلفنی تاکید کردند که کانال‌های ارتباطی میان دو طرف باید باز مانده، اقدام مشترکی برای دور نگه داشتن لبنان از پیامدهای این شرایط انجام شده، منافع عالی ملی لبنان در اولویت قرار گرفته و وحدت و همبستگی ملی حفظ شود.

همچنین نخست‌وزیر لبنان در چارچوب هماهنگی تلاش‌ها و اتخاذ تمامی تدابیر امنیتی لازم برای حفظ ثبات داخلی و منیت ملی در این مرحله حساس، تماس‌های تلفنی با «میشل منسی» وزیر دفاع، «احمد الحجار» وزیر کشور و «رودولف هیکل» فرمانده ارتش این کشو  برقرار کرد

۴۲/۲۴

کد خبر 2081110

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین