به گزارش خبرآنلاین از مهر، با فصل بهار، یکی از اولین گیاهانی که به بازارهای محلی وارد میشود، ریواس است؛ گیاهی ترشمزه با رنگ صورتی تا قرمز و ساقههای ضخیم که طعمی منحصربهفرد دارد. این گیاه، هرچند که عمر کوتاهی در بازار دارد، اما تأثیرات بلندمدتی بر سلامت بدن میگذارد.
ریواس که در طب سنتی ایران و چین از گذشتههای دور مورد استفاده بوده، بهعنوان یک داروی طبیعی برای پاکسازی بدن، کاهش تب و درمان مشکلات گوارشی شناخته میشود. قسمت خوراکی این گیاه، ساقههای گوشتی و قرمز رنگ آن است که طعمی ترش دارد و اغلب در تهیه خورشت، مربا و شربت مصرف میشود.
233233
نظر شما