۱ نفر
۲۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
ای ایران بخوان «علیه» از ایران برو!

۱- واقعه بی سابقه «ای ایران بخوان» در بیت رهبری فارغ از مسائل شعاری و روزمره، قطعا نیم نگاهی به مسائل اساسی و حیاتی نظام دارد که می تواند بر چشم انداز، اهداف، استراتژی‌ها و حتی اقدامات آتی کشور تاثیر جدی بگذارد.

با این پیش فرض، دو سوال راهبردی درباره واقعه «ای ایران بخوان» مطرح است. سوال اول این است که موافقان و مخالفان داخلی راهبرد «ای ایران بخوان» چه کسانی هستند و باید و نبایدهای آنان کدام است؟. سوال دوم هم این است که راهبرد «ای ایران بخوان»چه اثراتی بر دیپلماسی نوین ایران در منطقه و جهان خواهد گذاشت؟.

۲- برای پاسخ به سوال اول باید گفت که همه در کشور باید خود را مخاطب ابتکار عمل راهبردی «ای ایران بخوان» بدانند و به تقویت «محور وفاق ملی» بپردازند. شخصیتهایی نظیر سران قوا، اعضای کابینه دولت چهاردهم، بزرگان قم، رئیس خبرگان، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، فرماندهان نظامی، روسای نهادهای انقلابی، امامان جمعه، رئیس رسانه ملی ، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، تولیت آستان قدس، آتش به اختیارها و.... باید همگی به میدان آمده و عملاً نشان دهند که با رهبری درباره راهبرد «ای ایران بخوان» هم نظرند یا خیر؟. البته تکلیف موافقانِ راهبرد «ای ایران بخوان» تا حدود زیادی روشن است و برای به هم پیوستن آنها باید دولت چهاردهم جلوداری کرده و به فوریت یک پویش ملی راه انداخته و همه را تشویق به مشارکت در خوانش ملی «ای ایران بخوان» کنند.

مخالفان اصلی راهبرد «ای ایران بخوان» هم دیگر راهی جز خروج از سایه و عیان کردن انقلابی گری انحرافی خود نخواهند داشت، بالاخص آنها که سالهاست به اشکال مختلف دل مردم را خالی کرده و ساز «از ایران برو» را کوک کرده اند و این روزها ناباورانه شاهدند که «ای ایران بخوان» چگونه علیه «از ایران برو» به میدان آمده است. البته این احتمال را هم نباید از نظر دور نداشت که هسته سخت جریان «از ایران برو» با وجود تحمل شکستهای سختی که این روزها خورده اند، از هیچ اقدامی برای پائین کشیدن پرچم «ای ایران بخوان» رویگردان نخواهند بود و برای رسیدن به این هدف شوم، شاید تا حذف فیزیکی رئیس جمهور پزشکیان هم به پیش بروند!. فراموش نکنید تهدید کلامی و جانی این روزهای رئیس جمهور پزشکیان در حالی مطرح می شود که تاکید موکد رهبری درباره وی همچنان پابرجاست که فرمودند؛ «شکست و پیروزی پزشکیان، شکست و پیروزی همه ما است!». 

۳- در پاسخ به سوال دوم، قبل از هر نکته ای باید بگویم که توفیقات داخلی و خارجی راهبرد «ای ایران بخوان»، همچون دو روی یک سکه است که بدون هم، قابل تحصیل نیست!.البته راهبرد«ای ایران بخوان» همانطور که موفق شد بر قوام و دوام دفاع ملی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بیفزاید، این ظرفیت را هم دارد که به عنوان نماد قدرت نرم ملی به میدان آمده و بجای تخریب مذاکره احتمالی و ایجاد دلسردی ملی، به تبیین مذاکرات در پیش رو و ایجاد دلگرمی درباره آن بپردازد تا اینگونه بتواند سایه شوم و پرتنش جریان «از ایران برو» را نه فقط از سر راهبرد «ای ایران بخوان»، که از سر تمام اتفاقات آتی این مرز و بوم و تصمیمات نظام اسلامی بالاخص در حوزه سیاست خارجی، دور کرده و شرایطی را ایجاد کنند تا هر چه مردم ایران و اکثریت «ای ایران بخوان» بخواهند، همانطور بشود و مذاکرات ملی با حمایت ملی به عزت، حکمت و مصلحت نظام اسلامی بیانجامد و نقشه های شوم و اهریمنی رژیم صهیونی را نقش بر آب کند. ان شاء الله.

* فعال رسانه ای و دبیر سابق پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی 

کد خبر 2083458

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین