تیتر سه وبلاگ‌ها

  • نقش پزشکیان در مذاکره با آمریکا

    نقش پزشکیان در مذاکره با آمریکا

    مهم ترین خصلت پزشکیان این است که «من» نیست. پزشکیان به اتکای همین خصوصیت منحصربفردش بود که مذاکره با آمریکا را از قالب «دولت- دولت» درآورد و به جایگاه «رهبر-رهبر» ارتقاء داد.

  • شرط بقای مذاکره ایران و آمریکا

    شرط بقای مذاکره ایران و آمریکا

    شنبه گذشته و قبل از آغاز اولین دور مذاکره ی ایران و آمریکا در مسقط نوشتم؛ «این مذاکره، شکست ندارد!» و دلایلم را هم گفتم.

  • این مذاکره، شکست ندارد!

    این مذاکره، شکست ندارد!

    مذاکره عراقچی و ویتکاف در ۱۲ آوریل ۲۰۲۵ حتی قبل از آغاز، برد-برد شده است و شکست ندارد!. این مذاکره،چه مستقیم و چه غیر مستقیم، چه با عکس و چه بی عکس، چه با لبخند یا اخم و چه با نتیجه و چه بی نتیجه برگزار شود، یقینا بر آینده جمهوری اسلامی و منطقه، نتایج مثبتی می گذارد.

  • موازنه میان مقاومت و مصالحه، ممکن یا محال؟

    موازنه میان مقاومت و مصالحه، ممکن یا محال؟

    دوقطبی مقاومت و مصالحه به مغالطه ای گفتمانی در کشور تبدیل شده که اگر در فضای رسانه ای به آن پرداخته نشود، امکان اجماع ملی را در زمان اخذ تصمیمات مهم داخلی و خارجی از نظام سلب خواهد کرد.

  • گزارش های مهمل ، ناترازی های ممتد!

    گزارش های مهمل ، ناترازی های ممتد!

    ۱- هاشمی ۱۴ سال قبل و بعد از آنکه از صندلی ریاست خبرگان رهبری گذشت و پائین آمد، در آخرین ملاقاتش با اعضای خبرگان ضمن آنکه از فرآگیر شدن گزارشات دروغ توسط دولت احمدی نژاد و جریانش خبر داد، از نمایندگان خبرگان خواست در هر جایی که هستند، چشم نظام باشند و آنچه را که می‌بینید «واقعاً» به آقا منتقل کنند، چرا که در گزارش‌ها به نام دفاع از ولایت، برای رهبری دروغ می‌ نویسند!.»

  • دورانِ دیپلماسیِ بی دیپلمات!

    دورانِ دیپلماسیِ بی دیپلمات!

    اگر بعد از روی کار آمدن ترامپ از دیدن اتفاقات روزانه در کاخ سفید، مکررا سورپرایز می شوید و ناباورانه صحنه هایی نظیر برخورد غیر دیپلماتیک با زلنسکی را می بینید، ذهن تان را بسوی تحلیل هایی نظیر «مرد دیوانه» نبرید، چرا که شاید اتفاقی فرآتر از اینها در جریان باشد و ما در حال ورود به دوران دیپلماسیِ بی دیپلمات هستیم که رهبران جهان در آن ترجیح می دهند، بصورت میانبر، تصمیم بگیرند و وقت خود را صرف ماهها مذاکره برای تحقق آن نکنند!.

  • حصرِ مصلحت!

    حصرِ مصلحت!

    هاشمی معتقد بود جمهوری اسلامی «بن بست» ندارد، چون «مصلحت» دارد. این یعنی اگر روزی - به هر شکلی-امکان اعمال «مصلحت»- در جمهوری اسلامی با فشار «مصلحت شکنان» سلب شود، آنروز «روز بن بست نظام» خواهد بود.

  • یک مطالبه فراموش شده از امیر قطر

    یک مطالبه فراموش شده از امیر قطر

    یک ضرب المثل عربی می گوید الحجرة من ید الحبیب تفاحة!. یعنی سنگی هم از که از طرف دوست می آید، سیب است!. معادل فارسی آن هم می شود، «هر چه از دوست رسد نیکوست».

  • هاشمی، ۲۲ بهمن و فردای جمهوری اسلامی

    هاشمی، ۲۲ بهمن و فردای جمهوری اسلامی

    اگر از نگاه هاشمی به ۲۲ بهمن ۵۷ به عنوان نقطه عطف تاریخی ایران لااقل در سده اخیر نگاه کنیم با ۴ مبنای اساسی پیرامون «دوران مبارزه»، «ایام پیروزی» و «فردای جمهوری اسلامی» روبرو می شویم که بازخوانی آن در آستانه چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، شاید بتواند اندکی از «آشفتگی های رسانه ای فعلی» پیرامون تحلیل محتوایی پیروزی انقلاب اسلامی را کاسته و مبانی یکی از مردمی ترین انقلابهای تاریخ معاصر را واخوانی کند.

  • مقاومت مقابل مصلحت!

    مقاومت مقابل مصلحت!

    هاشمی یکی از متفاوت ترین انقلابی های عصر معاصر بود. متفاوت از این منظر که به عنوان یک مبارز انقلابی، همواره نگران وقوع انقلاب زدگیِ در مردم بود

  • وفاق ملی و افسانه یونانی

    وفاق ملی و افسانه یونانی

    دولت وفاق ملی اگر بخواهد همانطور که رئیس جمهور پزشکیان در مناظرات انتخاباتی گفت، دولتی متمرکز بر تحقق برنامه های پنج‌ساله پیشرفت ایران اسلامی باشد، باید «دولت انقلاب اقتصادی» باشد که تاکنون اینگونه نشده است.

  • صف اول با سند دست اول!

    صف اول با سند دست اول!

    ۱- محمد هاشمی، سند دست اول صداوسیما در جمهوری اسلامی است . سندی دست اول با مهر تایید بنیانگذار انقلاب بر عملکردش، که شاخصی برای قضاوت درباره مدیریت‌های رسانه ملی شده است .