محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران در جریان بازدید از «شرکت گلستان» نسبت به تامین مواد اولیه، تخصیص ارز، افزایش تولید، پیگیری صادرات و صیانت از واحدهای تولیدی استان تأکید کرد.
استاندار تهران: موانع پیش روی واحدهای تولیدی شناسایی و رفع میشود
استاندار تهران در جریان این بازدید نسبت به تسریع و رفع مشکلات واحدهای تولیدی برای تأمین ارز مورد نیاز، افزایش سرعت تولید و پیگیری صادرات تأکید کرد.
وی با بیان اینکه محصولات «شرکت گلستان» شناختهشده و در سراسر کشور گسترده شده است، افزود: صنایع غذایی در امنیت و سلامت جامعه تاثیر بسزایی دارند و تولیدکنندگان نهتنها در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی نقشآفرین هستند، بلکه بخش مهمی از زنجیره تأمین پایدار کشور را تشکیل میدهند و حمایت از این واحدهای تولیدی، وظیفه حاکمیتی و راهبردی ماست.
به گفته استاندار تهران، مسائل و راهکارهای ارتقای بهرهوری، رفع موانع اداری و توسعه ظرفیتهای صادراتی واحدهای تولیدی ازجمله «شرکت گلستان»، مسائلی است که باید مورد بررسی قرار گیرد و رفع شود.
آنچه که امروز با نام گروه اقتصادی گلستان میشناسیم در سال ۱۳۲۹ بنیان نهاده شد زمانی که «سید محمد گرامی» تجارتخانه چای را با هدف تولید، واردات، بستهبندی و توزیع چای بنیان نهاد. با گذر زمان به موازات رشد اقتصادی ایران، گلستان نیز به طور مستمر فعالیتهای خود را در جهت رشد و اعتلای صنعت ایران گسترش داد و سبد محصولات خود را به بیش از ۵۵۰ محصول مختلف توسعه داد. در حال حاضر بیش از ۸۵۰۰ نفر در بخشهای مختلف گروه اقتصادی گلستان به فعالیت میکنند.
معاون اقتصادی استاندار تهران: در کنار تولیدکنندگان در جهت رفع مشکلاتشان خواهیم بود
حشمتاله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران نیز در ادامه این بازدید بر حمایت از واحدهای تولیدی تاکید و با بیان اینکه «شرکت گلستان» از نظر برند و اشتغال، یکی از مجموعههای بزرگ کشور است، گفت: متاسفانه برخی مشکلات بهویژه در تامین ارز این واحد تولیدی در طول ماههای اخیر به وجود آمده است که طی بازدید امروز، مقرر شد موضوع تامین مواد اولیه این شرکت سرعت بگیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با اشاره به مغفول ماندن ظرفیت تولید این شرکت، گفت: میزان ثبت سفارش مواد اولیه این واحد تولیدی با آنچه در پروانه این شرکت درج شده است، فاصله بسیار زیادی دارد و به همین دلیل، بخشی از ظرفیت این شرکت، بلاتکلیف یا بلااستفاده مانده است. با مجموعه تصمیماتی که امروز در این شرکت گرفته شد و در ادامه در جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور بانک عامل و سایر دستگاههای اجرایی برگزار خواهد شد انشاءالله این شرکت بهزودی در سقف ظرفیت تولید خود فعالیت خواهد کرد.
عسگری ادامه داد: «شرکت گلستان» به همراه «فروشگاههای زنجیرهای هفت» در طول جنگ ۱۲ روزه نقش بسزایی در توزیع کالا ایفا کردند زیرا امکان تامین کالاها در شرایط جنگ به شکل سنتی موثر نبود. ما در کنار این واحد تولیدی و توزیعی و سایر واحدهای تولیدی مشابه خواهیم بود تا بتوانند بیش از گذشته با سرعت بسیار خوبی ایفای نقش کنند.
مدیرعامل شرکت گلستان: عدم تخصیص ارز مشکل اصلی واحدهای تولیدی است
مدیرعامل شرکت گلستان در جریان این بازدید با اشاره به دست و پنجه نرم کردن این واحد تولیدی با مشکلات، گفت: عدم تخصیص کافی ثبت سفارش واردات چای، تعطیلی خطوط تولید شرکت گلستان به تناوب در ۳ سال گذشته، عدم تخصیص به موقع ارز ازجمله مشکلاتی است که این شرکت در طول سالهای اخیر با آن روبرو بوده است.
وی با اشاره به اینکه این شرکت در محصول چای با فاصله قابل توجه با سایر برندها پیشتاز است، گفت: پرونده چای دبش با حواشی خود موجب ممنوعیت تخصیص کالای چای شد و زیان زیادی به سایر شرکتهای فعال در این حوزه وارد کرد.
گفتنی است، در پایان این بازدید، نشستی با حضور مدیران ارشد شرکت گلستان و مقامات استانی برگزار شد که در آن مسائل و راهکارهای ارتقای بهرهوری، رفع موانع اداری و توسعه ظرفیتهای صادراتی مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما