علت استارت نخوردن ماشین در هوای گرم و سرد

در این مقاله که توسط یدک پارت اماده شده است به بررسی این علل می‌پردازیم.

استارت خوردن ماشین آن هم برای بار اول دغدغه بسیاری از شماست. به خصوص در سرمای هوا و خواب چند روزه ماشین، این موضوع بسیار سخت شده و سیستم احتراق خودرو توانایی روشن شدن و عملکرد مناسب را ندارد. واقعیت این است که مشکل استارت نخوردن ماشین هم می تواند در هوای گرم رخ دهد، هم در هوای سرد. علت های این مشکل نیز عمدتا مربوط به تخلیه باتری، بروز مشکل در سیستم خنک کننده و یا گرم و سرد شدن استارتر هستند.  در این مقاله که توسط یدک پارت اماده شده است به بررسی این علل می‌پردازیم.

علت استارت نخوردن ماشین در هوای گرم 

حرارت بالا و دمای بالای محیط عمدتا باعث بروز مشکل در ماشین شده و می تواند استارت خوردن آن را سخت کند. شما میتوانید برای آگاهی از علت استارت نخوردن ماشین و هم چنین راه حل آن مقاله کامل آن را در یدک پارت مطالعه نمایید. این علل در هوای گرم به شرح زیر است:

پایین بودن کیفیت روغن موتور 

استفاده از روغن موتور با کیفیت پایین باعث می شود تا غلظت آن به شدت کاهش پیدا کند. این موضوع باعث آسیب به موتور و قطعات داخلی نیز می شود و فرآیند استارت زدن را سخت‌تر می کند.  

مشکل در سیستم خنک کننده 

گاهی اوقات مشکل در سیستم خنک کننده باعث استارت نخوردن ماشین می شود. از وجود مایع خنک کننده کافی در داخل موتور مطمئن شوید. اگر مایع خنک کننده کم شود، احتمال اینکه آسیب جدی به موتور وارد شده و عملکرد استارت ماشین نیز تحت تاثیر قرار بگیرد، وجود دارد. 

علت استارت نخوردن ماشین در هوای گرم و سرد

ضعیف شدن باتری 

وضعیت باتری نامناسب با بالا رفتن دمای هوا تشدید می شود. باتری های خودرو برای اینکه کارکرد بهینه ای داشته باشند، نیاز به دمای مشخص دارند. زمانی که افزایش دما رخ می دهد، شاهد افزایش تبخیر الکترولیت های داخلی باتری خواهیم بود و عمر مفید باتری نیز کاهش پیدا می کند. 

سوخت نامناسب 

سوخت نامناسب می تواند باعث بروز مشکل در استارت خوردن ماشین شود. در هوای گرم، سوخت در مخزن سریع‌تر تبخیر می شود و این موضوع مشکلاتی را در فرآیند احتراق در موتور به وجود می آورد. زمانی که تبخیر سوخت رخ می دهد، موتور نیز به درستی عمل نخواهد کرد. 

مشکلات سیستم تهویه 

استارت نخوردن ماشین در هوای گرم می تواند مربوط به مشکل در سیستم تهویه نیز باشد. بسته شدن و مسدود شدن خطوط هوایی، خرابی و فشار زیادی را به موتور وارد می کند. سیستم ایجاد جریان مسئولیت انتقال جریان الکتریکی از باتری به موتور را برعهده دارد و اگر سیستم دچار مشکل شود، احتمال اینکه ماشین استارت نخورد وجود دارد.  

داغ شدن استارتر خودرو

در صورتی که استارتر ماشین بیش از اندازه داغ شود، کارایی آن نیز کم می شود. از این جهت گرم شدن استارت باعث گرم شدن کابل و باتری می شود و این موضوع می‌تواند عملکرد حرارتی خودرو را تحت تاثیر قرار دهد. 

علت استارت نخوردن ماشین در هوای سرد

استارت نخوردن ماشین در هوای سرد احتمالا برای بسیاری از شما اتفاق افتاده است. خواب چند روزه خودرو در هوای بسیار سرد می تواند تاثیر منفی را روی بخش های مختلف خودرو داشته باشد. اینکه چه عواملی باعث بروز این مشکل می شوند، همگی باید با دقت مورد بررسی قرار گیرند که در ادامه به مهم‌ترین آن ها اشاره می کنیم. 

کریستال شدن کولانت

علت استارت نخوردن ماشین در هوای سرد می تواند مربوط به کریستال شدن کولانت باشد. سرمای هوا به خصوص زیر صفر درجه سانتی گراد، ضد یخ و کولانت را یخ می‌زند. این موضوع می تواند باعث بیرون زدگی پولکی انبساط شده و ترک خوردن بلوک ها را تشدید کند. در چنین مواقعی تنها راه ترکیب مناسب ضد یخ و کولانت برای دستیابی به ایمنی بالاست. 

کریستال شدن سوخت 

اگر سوخت به دلیل هوای سرد کریستاله شود، شاهد استارت نخوردن ماشین خواهید بود. بنزین مقاومت بالایی در هوای سرد دارد، ولی سوخت می تواند به دلیل داشتن رطوبت یخ بزند. بنابراین، برای خودروهای دیزلی از سیستم گرم کن سوخت استفاده می گردد تا از بروز این مشکل جلوگیری شود. 

افزایش غلظت روغن موتور 

استفاده از روغن موتور با غلظت پایین‌تر برای روزهای سرد سال توصیه می شود. روغن های غلیظ عمدتا باعث کندی پمپ ها می شوند و قطعات دورانی را دچار آسیب می‌کنند. این موضوع استارت خوردن ماشین را غیر ممکن یا بسیار سخت می کند. 

ضعیف شدن باتری

استارت نخوردن ماشین در هوای سرد و گرم هر دو می تواند به دلیل ضعیف شدن باتری باشد. باتری ماشین در واقع یک مجموعه شیمیایی است که دمای هوا روی آن تاثیر به سزایی خواهد داشت. سردی بیش از حد هوا باعث کاهش واکنش شیمیایی درون باتری شده و افت بازده الکتریکی باتری و ضعف سیستم استارتر را به همراه دارد. 

علت استارت نخوردن ماشین در هوای گرم و سرد

تبخیر آهسته بنزین 

علت استارت نخوردن ماشین در هوای سرد مربوط به تبخیر آهسته بنزین نیز هست. از آنجایی که بنزین داخل موتور نیاز به تبخیر دارد، هوای بسیار سرد باعث می شود تا تبخیر آن بسیار کند شود. این موضوع می تواند مشکلاتی را از قبیل استارت نخوردن خودرو و تاخیر در روشن شدن ماشین را به همراه داشته باشد.  

قفل کردن استارت 

در هوای بسیار سرد باید حساسیت زیادی برای عبور از چاله ها و گودال های پر از آب داشته باشید تا رطوبت به دنده استارت، فلایویل و قطعات درونی وارد نشوند و یخ نزنند. قفل کردن استارت باعث قف شدن روتور استارت شده و مقاومت چرخش را افزایش می دهد. 

رسوب اتصالات

در شرایط سرما و تضعیت باتری، استارت قفل می کند. تمامی جریان الکتریکی که برای تولید باتری و روشن کردن موتور نیاز است، باید به درستی حرکت کنند. از این جهت رسوب اتصالات باید مورد توجه قرار گیرند و تا حد ممکن برطرف گردند.

جمع بندی 

استارت نخوردن ماشین هم در شرایط آب و هوایی سرد رخ می دهد، هم در شرایط آب و هوایی گرم. لازم است که صاحبان خودروها به انتخاب روغن مناسب برای موتور ماشین توجه کنند و تا حد ممکن از قطعات باکیفیت هنگام تعویض در خودرو استفاده نمایند. بازرسی دوره ای ماشین، تعویض قطعات، بررسی وضعیت سوخت و روغن های استفاده شده و سرویس دوره ای همگی از بروز این مشکل جلوگیری می کنند. در صورت نیاز به خرید قطعات و محصولات مصرفی برای انواع خودروها جهت پیشگیری از استارت نخوردن ماشین، می توانید از فروشگاه اینترنتی یدک پارت اقدام کنید.

کد خبر 2095200

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار