به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ پیمان قجربیگی، مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین با اعلام این خبر اظهارکرد: هموفیلی یک بیماری خون ریزی دهنده است که در بیشتر افراد مبتلا بصورت ارثی و در تعداد کمی از افراد به دلیل ایجاد جهش در ژن فرد و بدون هیچ سابقه فامیلی اتفاق می افتد.
وی افزود: بیماران مبتلا به هموفیلی به دلیل کمبود فاکتورهای انعقادی که بر توانایی خون برای لخته شدن تاثیر میگذارد. دچار خونریزی های طولانی تر از حد معمول می شوند. با این وجود هموفیلی علیرغم غیر قابل درمان بودن، بیماری فلجکنندهای نبوده و با انجام مراقبتها و اقدام های به موقع و صحیح، فرد بیمار میتواند همانند یک فرد سالم زندگی طبیعیای داشته باشد.
مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین بیان کرد: اداره کل بیمه سلامت قزوین به منظور آگاه سازی افراد جامعه نسبت به خدمات ارائه شده به بیمه شدگان تحت پوشش خود درسال ۱۴۰۳ در خصوص این بیماری، نشستی با حضور مدیرکل و کارشناسان ذیربط برگزار کرد که مشروح آن در زیر ارایه می شود.
قجربیگی خاطرنشان کرد: از نظرپزشکان تشخیص درست و به موقع هموفیلی را عاملی مهم و حیاتی در درمان این بیماران اعلام می کنند و بیمارانی که بتوانند به موقع و صحیح از فاکتورهای انعقادی استفاده کنند، می توانند همانند افراد سالم به فعالیت بپردازند.
وی عنوان کرد: تهیه و استفاده از فاکتورهای غلیظ (کنسانتره فاکتور انعقادی) به شکل تزریق داخل وریدی در مرحله اولیه بیماری از شدت یافتن آن پیشگیری می کند و در مرحله پیشرفته موجب درمان بیماری می شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین اظهارکرد: ۷۵درصد بودجه بیماران خاص وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صرف بیماران هموفیلی و تالاسمی می شود و کنترل این بیماری موجب صرفه جویی در هزینه ها و توجه بیشتر به سایر بیماران خاص می شود.
قجربیگی ادامه داد: در سال گذشته خدمات درمانی به ۹۷بیمار هموفیلی ارائه شده که از این تعداد، ۲۶نفر زن و ۷۱مرد بودند .همچنین، ۵۵نفر از این بیماران خدمات پاراکلینیکی سرپایی دریافت کردند و ۳۱۰نفر نیز از خدمات دارویی سرپایی بهرهمند شدند.
مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین خاطرنشان کرد: هزینه خدمات دارویی بیماران سرپایی هموفیلی در سال گذشته بالغ بر ۱۲۳میلیارد ریال و هزینه خدمات پاراکلینیکی سرپایی ارائهشده به این بیماران نیز ۱۲۶میلیارد ریال بود.
نظر شما