رئیس​جمهور صبح امروز در همایش ارتقای نظام سلامت اداری که صبح امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ‫از نحوه نظارت دستگاه​ها بر قوه مجریه انتقاد کرد.

به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدی​نژاد گفت: گاهی اوقات شاهد هستیم نماینده مجلس بالای سر پیمانکار می​ایستد و می​گوید این کار را انجام بده و آن کار را نکن. اگر نکنی وزیر را استیضاح می کنیم. این کار برای مجلس فسادزا است.
رئیس قوه مجریه در بحث نظارت در نظام جمهوری اسلامی، اظهار داشت: باید شورای دستگاه های نظارتی و اعضای آن یک بحث آسیب شناسی در این حوزه داشته باشند. رئیس جمهور نیز از این شورا پشتیبانی و حمایت کند. اگر مقایسه شود در دنیا ما جزو سیستم​های سالم دنیا هستیم. اما در جمهوری اسلامی یک فساد هم، بزرگ است. یک تخلف و سوء استفاده هم قابل پذیرش نیست. اینجا ما ادعای حکومت دینی داریم. دویست هزار تن از بهترین​های ملت اینجا پرپر شدند. اینجا یک تاریخ را به ارث برده است. اگر اسم اسلام، اهل بیت و دینداری روی ما نبود وضع ما عالی بود. اما ما پرچم یک مکتب را بلند کرده و ادعا داریم و باید بهترین باشیم.
وی در بخشی از سخنان خود افزود: هرچند ممکن است برخی مطالب من مورد تایید کسی نباشد ولی من همه شما را دوست دارم. مجلس را هم دوست دارم، مجلس یک نهاد قانونگذاری و مهم است ولی نباید پای خود را فراتر از قانون بگذارد. قانون خط قرمز ما است. قوه قضائیه را هم دوست دارم. اگر این قوه نباشد کشور نمی​تواند حتی یک روز سلامت باشد. آقای مصلحی و پورمحمدی را هم دوست دارم. آقای رحمانی فضلی (رئیس کل دیوان محاسبات) و منتظری (رئیس دیوان عدالت اداری) را هم دوست دارم. ما با هم هستیم. یک ماموریت داریم. یک کار بزرگ بر دوش همه ما است. هیچ کدام یک از ما ابدی نیستیم. آنچه رابطه ما را تنظیم می کند قبل از هر امری برادری، آرمان و اهداف و مکتب مشترک است. ملت ما را انتخاب نکردند که بیاییم سر کار با هم دعوای سیاسی کنیم! باید همه دست به دست هم بدهیم و مشارکت کنیم تا شورای دستگاه های نظارتی با نگاه اصلاح​گری امور را پیش ببرد
رئیس جمهور هنگامی که می خواست بگوید «من وزیر اطلاعات را دوست دارم»، با خنده خطاب به مصلحی گفت: من «اطلاعات» را نیز دوست دارم. احمدی نژاد سپس به مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور اشاره کرد و بی آنکه از تشابه اسم وزارت اطلاعات با روزنامه اطلاعات سخن بگوید، گفت: ایشان هم «کیهان» است. من هم «اطلاعات» را دوست دارم و هم «کیهان» را! آقای پورمحمدی کیهان است و ‫من کیهان را هم دوست دارم!
احمدی​نژاد در بخشی از سخنان خود به نحوه احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات نیز انتقاد کرد و گفت: آقایی رد صلاحیت شده (توسط هیات اجرایی یا شورای نگهبان) به عنوان عدم التزام به اسلام. من سوال کردم و پرسیدم که چرا رد صلاحیت شده؟ عنوان شد که ایشان موردی داشت که در قانون قید نشده بود. به همین دلیل به خاطر عدم التزام به اسلام رد صلاحیت شد! می​خواهم بگویم به چه حقی افراد به خاطر موردی که در قانون قید نشده رد صلاحیت می شوند؟! به چه حقی حق ملت تضییع می شود؟! البته نمی خواهم بگویم که توسط چه دستگاهی رد صلاحیت شده بود این فرد. فرقی نمی کند. چه شورای نگهبان و چه هیات اجرایی.
وی خطاب به شرکت کنندگان در این مراسم هم گفت: بنده در این جلسه نمی خواهم به عنوان رئیس قوه مجریه صحبت کنم. حتی نمی خواهم به عنوان مقام دوم پس از مقام معظم رهبری با شما صحبت کنم، بلکه می خواهم به عنوان برادری دلسوز و همکار مطالبی را در میان بگذارم.
/2929
کد خبر 210011

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نعمت IR ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    13 7
    اگر قبول داریم نماینده مجلس نماینده مردم است پس نظارت آنرا نیز باید قبول کنیم ، از هر دری سخنی بگوییم و فرافکنی کنیم و در عین اینکه اهداف سیاسی گروه خویش را جلو می بریم مغلطه کنیم و اسامی مختلف را ببریم و با آشفتگی هم تعریف کنیم و هم دیگر ارکان را زیر سئوال ببریم همین می شود که در این هفت سال شاهدیم و خدا آخر و عاقبتش را به خیر کند .
  • بدون نام SE ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    25 4
    مردم با ابن بحث ها چیزی گیرشون نمیاد.به فکرمشکل گرانی باشین که داره کمر مردم را میشکنه .
  • حسرت زندگي IR ۱۲:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    23 10
    ما هم بخدا شما را دوست داريم اما گراني كمر ما را خرد كرد . ديگر زندگي براي ما هر روز سخت تر ميشود . چرا بايد در تهران بعضي ها 100 تا آپارتمان داشته باشند و ميليون ها تومان اجاره بها بگيرند و بعضي ها در حسرت داشتن يك سرپناه . اين ساختمانهايي كه در تهران خالي از سكنه است متعلق به چه كساني است ؟ و ... چند درصد نمايندگان مجلس اجاره نشين هستند و كدامشون خانه شخصي ندارند .؟
  • بدون نام IR ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    آقای احمدی نژاد آنچه رابطه شما را با نامبردگان تنظیم می کند قانون است قانون. نه برادری و ارمان مشترک و ...اینها حرفهای کلی است جالب است که شما مدافع قانون هستید اما منتقدانتان مي گويند که بی قانون ترین دولت کشور هستید.
    • بدون نام IR ۰۱:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۱
      4 1
      سانسورش نمی کردید بد نبود.
  • بدون نام IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    49 27
    این حرفش بی راه نیست: " گاهی اوقات شاهد هستیم نماینده مجلس بالای سر پیمانکار می​ایستد و می​گوید این کار را انجام بده و آن کار را نکن. اگر نکنی وزیر را استیضاح می کنیم"
    • بدون نام US ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
      21 3
      دولت هم خوب بلده نماینده‌ها رو تهدید بقطع بودجه در حوزه‌ی انتخابیه شون کنه باز هم مظلوم نمایی !
  • بدون نام IR ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    46 23
    چرا کسي به اظهارات ايشون جواب نميده؟
    • بدون نام IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
      19 3
      چه گوید که که ناگفتنش به
    • نعمت IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
      16 3
      رییس دیوان عدالت اداری جواب داده ، خوب هم حق مطلب را ادا کرده است .
    • بدون نام IR ۱۵:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
      27 4
      دوست عزيز هنوز هم فكر مي‌كني پاسخ‌هاي ديگران براي آقاي دكتر اهميتي دارد؟!!!!!
  • بدون نام IR ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    9 26
    این احمدی نژاد حرفهای زیادی برای گفتن داره. گذاشته زمان انتخابات ریاست جمهوری و بعد از آن که قراره براش پرونده سازی کنن. احسنت به احمدی نژاد
  • بدون نام TR ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    26 5
    "گر مقایسه شود در دنیا ما جزو سیستم​های سالم دنیا هستیم. اما در جمهوری اسلامی یک فساد هم، بزرگ است." 3000 میلیارد چقدر بزرگه؟
  • بدون نام IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    23 5
    جوابش این است که در اولین گام حقوق کارمندان و بازنشستگان را مطابق قانون و تورم افزایش دهد تا مانع هرگونه خلافی در دستگاه های دولتی شود یکی از ریشه های فساد همینجا است و قانونگذار به آن توجه کرده است
  • بدون نام US ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    9 2
    همه چیزمان به همه چیزمان می اید.
  • بدون نام IR ۲۱:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۰
    6 15
    فدای احمدی نژاد ، مرد شجاع ،رئیس جمهور مکتبی بشم
  • بدون نام IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۱
    3 4
    دمت گرم و سرت سلامت ما می دانیم مشکلاتمان ریشه در چه دارد حرفهایت به حق است خدا عمرت دهد دکتر
  • عبدي IR ۱۳:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    1 1
    اقاي ريس جمهور وزارت كشور دارد چكار ميكند كه نميتواند يك فضاي دربسته را كنترل كند ..چرا در زندانها مواد مخدر براحتي در دسترس است ..ترا بخدا جاره اي بينديشيد ويك بار براي هميشه اين معضل راريشه كن كنيد .اگر نميتوانند واگذار بسيج كنيد ببينيد درست ميشود يا نه .اگر خودشان ميتوانند چرا اينكار مهم را نميكنند .بخدا قسم درزندانها موادمخدر مثل نقل ونبات ريخته وقابل مصرف در داخل زندان است ..

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین