حمله معاون ستاد امر به معروف به پزشکیان؛ رئیس جمهور چین قبول نکرد بیشتر از ۵ دقیقه با پزشکیان صحبت کند!

محمدرضا میرشمسی با حمله به پزشکیان درباره سفرش به چین نوشت: آیا جناب پزشکیان با برنامه‌ریزان سفر برخورد خواهد کرد؟ آیا مجلس به این روش اقتدار زدائی  ورود می‌کند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا میرشمسی، معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با انتشار یادداشتی در فضای مجازی به رسانه‌های چینی استناد کرد تا به پزشکیان حمله کند.

او نوشته است:

رسانه‌های چینی: آقای پزشکیان اعتقادی به شانگهای ندارد، رئیس جمهور شی‌جین پینگ نیز نپذیرفته که بیشتر از ۵ دقیقه با پزشکیان صحبت کند.

آیا باز مردم باید هزینه غربگراها را بپردازند؟

آیا جناب پزشکیان با برنامه‌ریزان سفر برخورد خواهد کرد؟

آیا مجلس به این روش اقتدار زدائی ورود می‌کند؟

حمله معاون ستاد امر به معروف به پزشکیان؛ رئیس جمهور چین قبول نکرد بیشتر از ۵ دقیقه با پزشکیان صحبت کند!

۲۹۲۱۹ 

کد خبر 2109818

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 398
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    19 3
    چه علاقه عحیبی به شانگهای دارین شماها واقعا !!!!! اخرشم همین بساطا مملکت رو نابود خواهد کرد
  • حزب الله IR ۱۸:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    10 30
    این موضوع تزلزل وسقوط جایگاه جهانی ایران ،تنها به ضعف دیپلماسی پزشکیان مربوط نیست،،،بلکه لاف و گزاف های بسیار جمهوری اسلامی طی سالیان گذشته اش وعمل کرد وپاسخ ضعیف به اسرائیل وآمریکا درجنگ ۱۲ روزه وضربه پذیری شدید ایران عامل اصلی کسرشأن ایران است
  • IR ۱۸:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    30 7
    در جواب شخصی که کامنت گذاشتن در مورد سقوط و تزلزل جایگاه ایران والا چیزی که من دیدم این بود که ایران الان نه تنها جایگاهش تو افکار عمومی مردم جهان سقوط نکرده که بعد از جنگ ۱۲ روزه که اسرائیل رو حسابی ترکوندیم خیییلی بالا تر رفته، خصوصا که مردم جهان خیلی وقته بخاطر غزه علیه اسرائیل شدن و وقتی دیدن ایران چطور از خودش دفاع کرد و جرئت و توانایی این رو داشت تل آویو رو بزنه و موفق هم عمل کنه خیلی خوشحال شدن و یه حس مشترک همگانی توی رسانه ها بود از اینکه بالاخره یه انتقامی داره از این صهیونیست های کثیف بابت جنایت هاشون گرفته میشه ... تازه فهمیدن اونطور که بهشون نشون دادن که ایران یه بیابونه و مردم با شتر اینور اونور میرن کاملا غلطه.
  • 1920 IR ۱۹:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    28 7
    هرکسی جایگاه خودش رو بشناسه مملکت بهشت میشه،معاون یک ستاد مفتخور رو چه به حمله به رئیس جمهور.... والسلام ودیگرهیچ
  • IR ۱۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    23 3
    واقعا چرا معاون یه نهاد مفت خور که حق مردم را میخورن وهیچ کارمثبتی برای مردم وکشورانجام نمیدن چجوری به خودش اجازه میده به رئیس جمهورمردم حمله کنه مگه مملکت قانون نداره
  • IR ۱۹:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    12 0
    این است اقتدار و پیروزی
  • Ailin IR ۱۹:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    14 2
    واقعا نمی فهمم چرا با پزشکیان مشکل دارید حق اینو ندارید این حرفو بزنید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین