۲ نفر
۱۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۴

روحانی و ظریف را محاکمه کنید

سید عبدالجواد موسوی
روحانی و ظریف را محاکمه کنید

دوستی دارم که به سیاست علاقه‌مند است اما سیاست‌ورزِ حرفه‌ای نیست. می‌گفت: «هر وقت به کانال‌ها و سایت‌های خبری-تحلیلی دوستان مدعی ارزشمداری سر می‌زنم گمان می‌کنم همه مصیبت‌های این مملکت زیر سر سه چهار نفر بیشتر نیست. سه چهار نفر که عامدانه به این کشور خیانت کرده‌اند و هم‌چنان مشغول خیانت به کشورند. فقط مانده‌ام حالا که این قدر خیانت این بندگان خدا آشکار است چرا کسی به کارنامه سیاه آنان رسیدگی نمی‌کند؟».

این پرسش فقط به دوست من محدود نمی‌شود. کم نیستند کسانی در این سرزمین که تحت تأثیر القائات دوستان مدعی ارزشمداری گمانشان بر این است؛ اگر حسن‌روحانی و محمدجوادظریف و علی‌اکبرصالحی همین امشب از روی زمین محو شوند مملکت گلستان می‌شود. البته آن هایی که سعی دارند به مخاطبان بحت و بسیطشان چنین القاء کنند قالتاق تر از این حرف‌هایند که ندانند ماجرا به همین سادگی‌ها هم که می‌فرمایند نیست. آن‌ها نان این دشنام‌ها را می‌خورند. چرا که نخورند؟ با این کار هم نامی به‌هم می‌زنند و هم نانی. ادای گُنده لات‌ها را هم درمی‌آورند. به کسانی فحش می‌دهند که می‌دانند هیچ عقوبتی دامنگیرشان نخواهد شد. بر باعث و بانی ریاست جمهوری حسن روحانی لعن می فرستند درحالی‌که جرأت ندارند حتی یک بار کلمه «شورای نگهبان» را بر زبان بیاورند. بعضی‌هاشان که زمانی می‌گفتند مخالفت با شورای  نگهبان در حکم محاربه با خدا و رسول خداست حالا تصمیم گرفته اند تقیه پیشه کنند. تقبل الله. این نان مفت را مدعی ارزشمداری نخورد که بخورد؟ هم فحش می‌دهی بی‌آن‌که بترسی. هم اتهام می‌زنی بی‌آن‌که کسی از تو دلیل و مدرکی طلب کند. هم خودت را عدالت طلب جا می‌زنی بی‌آن که هزینه‌ای بدهی. هم تمام ناکارآمدی‌های خودت و دوستانت و ایل و تبارت را می‌اندازی به گردن سه چهار نفر. نان از این سهل‌تر و حلال‌تر کسی در عمرش خورده؟ این از آن نان‌هایی است که اگر نخورده‌ایم دست مردم هم ندیده‌ایم. یعنی دست هر مردمی ندیده‌ایم. نان خاص و کمیابی است خلاصه.

اگر هنوز انصاف و وجدانی در کار هست و گوشی برای شنیدن، پیشنهادی دارم. بزرگان و زعمایی که کاری از دستشان برمی‌آید برای پایان دادن به این خیمه شب بازی مهوع، تمهیدی بیندیشند. کار سختی نیست. هم آقای روحانی و هم آقای زنگنه تا به امروز صراحتا به مخالفان و اتهام زنندگانشان پیشنهاد مناظره داده‌اند. مناظره زنده تلویزیونی. مردم برخلاف اوایل انقلاب ولی نعمت فرادستان که نیستند اما دست کم قاضی منصفی که می‌توانند باشند. بعید می‌دانم که آقایان ظریف و صالحی هم با مناظره تلویزیونی مخالف باشند. یک بار برای همیشه بساط این حرف های یک طرفه را روشن کنید. اصلا شاید حق با همین اتهام زنندگان باشد. مگر آن‌هایی که بی‌پروا دشنام می‌دهند و این چند نفر را خائن خطاب می‌کنند از خودشان مطمئن نیستند؟ شاید هم بزرگان و زعما به قول آقای جلیلی معتقدند که جای متهم در دادگاه است و نه تلویزیون. خیلی خُب، تلویزیون هم ارزانی خودتان و بینندگان پُرشمارتان. حداقل به جای فحش و یقه جر دادن و رگ گردن کلفت کردن و کف بر لب آوردن، مثل آدمیزاد بروید شکایت کنید و این بندگان خدا را پای میز دادگاه بکشانید تا آن‌ها هم بتوانند حرف‌هایشان را بزنند. تا آن موقع هم لطف کنید این قدر عربده نکشید و آلودگی صوتی ایجاد نکنید.

کد خبر 2112104

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۶:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
    0 0
    آفرین سید بزرگوار. خداوند امثال شماها را زیاد و از شر بدخواهان حفظ کند.
  • فریاد IR ۰۷:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
    0 0
    رحمت خدا بر شما که اینقدر خوب راه حل نشون دادین، ولی فکر نمیکنین اگه تکلیف دکتر روحانی و ظریف و صالحی روشن بشه، دیگه هیچ دستاویزی ندارن؟ خب بعدش به کی تهمت بزنن، تقصیر ها رو کجا بچینن سر خودشون آوار نشه؟؟!!
  • IR ۰۷:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
    0 0
    دیگه کار داره ازاین حرفا میگذره
  • ابراهیم IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
    0 0
    آقای عبدالجواد موسوی .مگر هرکسی را که شورای نگهبان تأیید کرد معصوم میشود .یا نمی‌تواند اشتباه ویا خیانت کند .به قول خمینی میزان حال افراد است نه گذشته آنها .جنابعالی در به تخته کوفته ای و لاطاعلات بافته ای که چه .؟ که به ضعم خود شورای نگهبان و دیگران را تخته کنید و روحانی و ظریف را مبرا از خیانت .خیانت روحانی همان بس که برای گران کردن بنزین گفت من هم روز جمعه فهمیدم .وباعت آن بلوا در کشور و کشته شدن عده ای بیگناه شد .و ظریف در مورد اسنپ بک یا مکانیسم ماشه در برجام نیست .وقتی گندش درآمد و ثابتش شد گفت من برجام رو نخوندم .همکاران به من نگفتن .کسی که در قامت وزارت خارجه به کشور در توافق نامه ای این چنین سرنوشت ساز نخوانده امضا می‌کند .این چه میشود نامید جز خیانت به کشور و سرنوشت یه ملت .همین دو موضوع برای محاکمه و اعدام این خاین بس نیست .که جنابعالی برای تبرعشان سینه سپر میکنید
  • IR ۰۹:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
    0 0
    من ظریف و به یه دلیل قبول داشتم.همیشه این جمله رو تکرار میکرد که ما سایه جنگ و از سر ایران دور نگه داشتیم.حرف درستی هم بود.خیلی از کشورهای اطراف ما تو این ده- بیست سال اخیر مورد تهاجم قرار گرفتن و حتی اشغال نظامی شدن.مثل عراق ،افغانستان, سوریه و ....به هر دلیلی به ایران حمله نشده بود و این خیلی اتفاق مثبتی بود.حتی ظریف تو مصاحبه اش با فرید ذکریا مجری آمریکایی اون زمان که هنوز معاون پزشکیان بود اعلام کرد که اگر پزشکیان انتخاب نشده بود و جلیلی رئیس جمهور شده بود ایران وارد جنگ شده بود.البته منظورش اونموقع این بود که ایران به خاطر حفظ بشار اسد با اصرار جلیلی به رهبر، نیرو و تجهیزات به سوریه اعزام میکرد و اونجا با اسرائیل وارد جنگ می‌شد.اما واقعیت اینه که آمریکا و اسرائیل تو همین دولت ۱۲ روز مستمر به ایران حمله کردن و میلیاردها دلار خسارت به اقتصاد داغون ایران وارد کردن و البته بالای ۱۰۰۰ نفر ایرانی و کشتن.حتی برای تحقیر مسئولین ما مرغوب ترین ساختمان‌ها و محله های پایتخت و زدن و ویران کردن.و البته بزرگترین خسارت این جنگ برای ایران این بود که قُبح حمله به ایران برای همیشه شکسته شد

آخرین اخبار