الیاس نادران در تذکری به استناد ماده 77 آیین نامه داخلی مجلس گفت: معاون پارلمانی رئیس جمهور نکاتی را عرض کرد و مدعی شد که با حذف 10 هزار میلیارد تومان از درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها و کاهش درآمدها به 56 هزار میلیارد تومان، یارانه ها حذف خواهد شد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر یارانه ها حذف شود 56 هزار میلیارد تومان کجا هزینه خواهد شد، معاون پارلمانی رئیس جمهور حقایق را وارونه جلوه می دهد در حالی که یارانه نان حذف نمی شود.
وی افزود: معاون پارلمانی رئیس جمهور می گوید نرخ تورم حاصل از اصلاح قیمت حامل های انرژی 10 درصد است حال آنکه مردم قضاوت کنند که تورم 60 درصدی یا 10 درصدی را تحمل می کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: دولت در سال 89 و 90 وعده کرد که 4 میلیون و 100 هزار شغل جدید خالص ایجاد کند آیا حرف های مجلس باعث شد این اتفاق نیافتد؟
وی ادامه داد: معاون پارلمانی رئیس جمهور موفق بودن هدفمندی یارانه ها را به تأیید بانک جهانی مستند کرد در صورتی که وقتی این نهاد بین المللی خلاف اقتصاد ایران موضع بگیرد می گویند وابسته به استکبار است اما وقتی در تأیید سیاست های اقتصادی موضع گرفت حرفش مستند و معتبر شمرده شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر یادآور شد: حرف علمی را نباید با جوسازی رد کرد دولت در سال 90، 30 هزار میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه ها درآمد کسب کرد امسال این رقم 56 هزار میلیارد تومان خواهد بود آیا این به معنای توقف و پرداخت نکردن یارانه نقدی به مردم است؟ دولت ورودی انرژی به نیروگاه ها را صفر حساب کرد اما درآمد آنها را به حساب یارانه ها واریز کرد چرا با آنها معادل صنعت حساب نکرد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس هشتم نیز تورم ناشی از هدفمندی یارانهها را بیش از رقم اعلامی بانک مرکزی دانست و گفت: دولت بدون تناقضگویی واقعیتها را به مردم بگوید.
نادر قاضی پور در اخطار قانون اساسی به استناد اصل 3 بند 12 و 13 گفت: بانک مرکزی نرخ تورم حاصل از هدفمندی یارانه ها را 26 درصد اعلام کرد اما محمدرضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور آن را 10 درصد اعلام می کند که این دو رقم با هم تناقض دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سخنان معاون پارلمانی رئیس جمهور در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه و بحث هدفمندی یارانهها، گفت: صحبتهای نماینده دولت درباره تورم با واقعیت همخوانی ندارد.
مصطفی کواکبیان هم در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه 91 کل کشور در بخش درآمد در تذکر آیین نامه ای با تاکید بر موضوع پراهمیت هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: بهتر است که برای اینچنین مسائل مهمی، مخالف و موافق فرصت صحبت کردن داشته باشند.
نماینده مردم سمنان و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آمارهایی که نماینده دولت در این ارتباط داد و میزان تورمی که بیان کرد با واقعیت همخوانی نداشت و جدیداً نیز آقای رئیس جمهور اعلام کرده است که تورم در کشور تنها 6 درصد است.
وی افزود: باید با تصمیمات مهم فشار اقتصادی را از دوش مردم کمتر کرد و قدرت خرید مردم را بالا برد.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به تذکر کواکبیان گفت: شما اگر پیشنهادی برای این موضوع دارید باید به صورت کتبی بنویسید و آن را به هیات رئیسه تحویل دهید تا به پیشنهادتان رسیدگی شود.
همچنین نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در اخطار قانون اساسی اعلام کرد: در بندهای مربوط به هدفمندی یارانهها در بودجه 91 اثری از حمایت از توسعه تامین اجتماعی نیست.
علیرضا محجوب در نشست علنی امروز (یکشنبه 24 اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه 91 کل کشور در بخش درآمد در اخطاری و با استناد به اصل 29 و 43 قانون اساسی گفت: قرار بود 50 درصد درآمد قانون هدفمندی یارانه ها به بخش توسعه تامین اجتماعی اختصاص یابد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه اثری از این بحث در بندهای مربوط به قانون هدفمندی در لایحه بودجه 91 دیده نمی شود.
مهرداد بائوج لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس هشتم نیز در اخطار دیگری با استناد به اصل 43 قانون اساسی اظهار کرد: تکیه ما در تصویب لایحه بودجه، باید قانون هدفمندی یارانه ها باشد.
وی ادامه داد: سال گذشته به بخش تولید 30 درصد اختصاص داده شد، اما محقق نشد، همه ما نگران این بخش هستیم.
علی لاریجانی رئیس مجلس نیز در پاسخ به اخطار لاهوتی گفت: این بحث مربوط به بخش هزینه ای است.
/3131
نظر شما