غذاهایی که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند

مصرف زیاد غذاهای فوق‌فرآوری‌شده و کاهش غذاهای سالم، خطر سرطان ریه و ده‌ها مشکل سلامتی دیگر را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین از مدیسن نت، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف بالای غذاهای فوق‌فرآوری‌شده می‌تواند خطر ابتلا به سرطان ریه و دیگر بیماری‌های مزمن را افزایش دهد. محققان می‌گویند این غذاها نه‌تنها معمولاً سرشار از نمک، شکر و چربی‌های ناسالم هستند، بلکه مصرف زیاد آن‌ها باعث می‌شود افراد کمتر به سراغ خوراکی‌های سالم و ضد سرطان بروند.

تیمی از پژوهشگران به سرپرستی «یونگ‌ژونگ وو» از بیمارستان سرطان چونگ‌کینگ چین اعلام کردند افرادی که مصرف کمی از غذاهای کم‌فرآوری‌شده مانند میوه‌ها، سبزیجات، ماهی و غلات کامل دارند، با خطر بالاتری برای ابتلا به سرطان ریه مواجه هستند. به گفته این محققان، کیفیت کلی رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت ریه و پیشگیری از سرطان ایفا می‌کند.

غذاهای فوق‌فرآوری‌شده عمدتاً از مواد استخراج‌شده از غذاهای کامل، از جمله چربی‌های اشباع، نشاسته و قندهای افزوده تولید می‌شوند. همچنین برای افزایش طعم، جذابیت و ماندگاری، حاوی انواع افزودنی‌ها مانند رنگ‌ها، طعم‌دهنده‌ها، امولسیفایرها و تثبیت‌کننده‌ها هستند. از جمله این محصولات می‌توان به کالاهای پخته‌شده بسته‌بندی‌شده، غلات شیرین، غذاهای آماده مصرف یا گرم‌کردنی و فرآورده‌های گوشتی اغذیه‌فروشی‌ها اشاره کرد.

بر اساس یافته‌های این مطالعه، مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده با دست‌کم ۳۲ مشکل سلامتی از جمله بیماری‌های قلبی، چاقی، دیابت، برخی سرطان‌ها و حتی افسردگی ارتباط دارد و کارشناسان بر ضرورت اصلاح الگوی تغذیه تأکید می‌کنند.

۲۳۳۲۳۳

کد مطلب 2159964

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین