روغن‌ها کجا احتکار شده تا گران‌تر فروخته شود؟/ رییس اتاق اصناف، پشت‌پرده نایاب شدن روغن را لو داد

رئیس اتاق اصناف گفت: احتکار روغن و اقلام اساسی در واحدهای صنفی رخ نمی‌دهد، مشکل بیشتر در تولیدکنندگان است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قاسم نوده‌فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران درخصوص نایاب شدن برخی اقلام اساسی نظیر روغن خوراکی در بازار اظهار کرد: ما در اصناف احتکار نداریم و احتکار به معنی عرضه نکردن و انبارکردن کالا با هدف گران‌ فروختن درآینده ممکن است بیشتر در واحدهای تولیدی یا وارداتی اتفاق بیفتد. در واحدهای صنفی که همه چیز آن در معرض دید قرار دارد، احتکار اتفاق نمی‌افتد.

تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران نوشت: وی ادامه داد: با این حال، ما در اتاق اصناف ایران با هرگونه توزیع نکردن و عرضه نکردن کالا با هدف افزایش قیمت، آن هم در شرایط حساس فعلی اقتصادی کشور بجد مخالف هستیم و به زبانی دیگر معتقدیم خیر و برکت از آن کالا می‌رود.

رئیس اتاق اصناف ایران از افزایش کنترل و بازرسی‌های مشترک برای جلوگیری از احتکار کالا در کشور خبر داد و گفت: گشت‌های مشترک اصناف، سازمان حمایت و تعزیرات برای مقابله با احتکار، افزایش یافته و انبارها، سردخانه‌ها و دیگر مکان‌های مرتبط به‌طور منظم بازرسی می‌شود. اگردر بررسی ورود و خروج‌های کالا متوجه شویم که کالایی مصداق احتکار دارد، برایش پرونده تشکیل شده و به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال می‌شود. در صورت ماندگاری زیاد هم کالا به سازمان اموال تملیکی تحویل خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2166897

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 164
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
    99 12
    شمادم ازکالابرک میزنیداماامروزفروشگاه بودم هیچی نبودهیچی وجودنداشت خبری ازکالابرگ نبودبایه تومان من برنج دوتومانی روغن یک میلیون وهشصدوتخم ومرغ پانصدومرغ دویست وچهل تومانی وچیزهای دیگه روچطوبخریم حتما میگین روغن هشصدکرمی دویست وخورده ای برنج دومیلیون ودویست گرمی بخریم ومرغ هم حتماپاوسنگدون بخریم
  • IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
    62 6
    همه با رانت اطلاعاتی احتکار می کنند
  • IR ۱۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
    66 5
    همین روغن در مرز افغانستان وارد شده فیلم اش هم در آمده چقدر روغن مایع وارد افغانستان قاچاق کردند ایا ادم عادی می‌تواند روغن مایع وارد افغانستان کند
  • IR ۱۴:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
    62 4
    اشکالی ندارد سری هم به انبارهای اصناف زده شود تا خیال همه راحت شود بیکاری برایربازرسان خوب نیست
  • IR ۱۵:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
    60 0
    چه کسانی پشت احتکار روغن وبرنج هستند معلوم است
  • رضا IR ۱۵:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
    52 2
    فروشگاه هاي زنجيره اي

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین