پیمان جبلی مدعی شد: در پی اغتشاشات اخیر آثاری از «مرکز سیمرغ» روی آنتن رفت که مورد توجه قرار گرفت

روابط‌عمومی سازمان صداوسیما خبر داد: پیمان جبلی از مرکز سیمرغ و بخش‌های مختلف آن بازدید کرد. وی با تحسین حس مسئولیت و انگیزه بالای مستندسازان خانه تولیدات جوان، افزود: در پی اغتشاشات روزهای اخیر آثاری از این مرکز روی آنتن رفت که مورد توجه قرار گرفت و جای قدردانی دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی سازمان صداوسیما، پیمان جبلی در نشستی با برنامه‌سازان خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ با اشاره به اهمیت مستندسازی و ماندگار کردن روایت صحیح و واقعی عملیات تروریستی اخیر علیه ملت شریف ایران، از تولیدات این مرکز قدردانی و بر لزوم جذب نیروهای مستعد استانی برای گسترش دایره اقدام و ساخت آثار قابل‌اتکا در حوزه‌های مختلف محتوایی تأکید کرد.

جبلی در جریان بازدید از مرکز سیمرغ و بخش‌های مختلف خانه تولیدات جوان، با تأکید بر اینکه آنتن صداوسیما باید از ظرفیت جوانان مستعد در حوزه مستندسازی بیشترین بهره را ببرد، گفت: پرداخت دقیق، مستمر و به‌روز به موضوعات روز جامعه، یک ضرورت راهبردی در برنامه‌سازی به شمار می‌رود.

وی با تحسین حس مسئولیت و انگیزه بالای مستندسازان خانه تولیدات جوان، افزود: در پی اغتشاشات روزهای اخیر آثاری از این مرکز روی آنتن رفت که مورد توجه قرار گرفت و جای قدردانی دارد.

او سرمایه‌های انسانی جوان و با انگیزه و جذب و حمایت از آنها برای تأمین تولیداتی با نگاه نو از دریچه ذهن جوانان خلاق را دغدغه سازمان صداوسیما و سیما عنوان کرد و گفت: بخشی از این نیاز از طریق دانشگاه صداوسیما تأمین می‌شود، اما علاوه بر آن و با توجه به نیاز واقعی آنتن باید به استعدادهای ارزشمند دیگری هم توجه شود تا در نقش پیشرو و پیشران، آینده روشن سازمان را تضمین کنند.

جبلی کارویژه اصلی سازمان صداوسیما را توانمندسازی استعدادهای جوان در حوزه‌های نمایشی و غیرنمایشی برای تولید برنامه‌های اثرگذار در راستای دغدغه‌های مردم دانست و افزود: نگاه ما مبتنی‌ بر توانمندسازی نیروهای با انگیزه و توجه به جوانان مستعد از سراسر کشور است که مرکز سیمرغ و خانه تولیدات جوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های جذب این گروه از هنرمندان به شمار می‌رود و از همین‌رو، نمود موفقیت این خانه باید کشف استعدادهای ناشناخته در سراسر کشور و ترسیم توانمندی‌ آنها روی آنتن باشد.

وی با ابراز خرسندی از تولیدات خانه جوان که هم‌اکنون روی آنتن شبکه‌های مختلف سیما می‌رود، مخاطب هدف در فضای مجازی را به اندازه مخاطب آنتن صداوسیما و بلکه بیش از آن مهم خواند و گفت: علاوه بر سرریز تولیدات متنوع خانه تولیدات جوان باید با هدف تولید و انتشار در فضای مجازی هم تولیدات متناسب این فضا از هر ۲ منظر کمی و کیفی افزایش یابد.

جبلی خانه تولیدات جوان را درخت تناوری دانست که ثمره آن جوانانی‌ هستند که در دهه‌ آینده از جمله کارگردانان و برنامه‌سازان بنام تلویزیون خواهند بود.

در ادامه این دیدار، رئیس سازمان صداوسیما ضمن بازدید از چهار گروه نمایشی، غیرنمایشی، باشگاه رشد و معاونت استان‌های خانه تولیدات جوان و مشاهده بخش‌هایی از مستندهای تولیدی این خانه، از نزدیک در جریان تولیدات قرار گرفت و ضمن گفتگو با برنامه‌سازان جوان، در جریان نظرات و پیشنهادهای آنان قرار گرفت.

۲۴۲۲۴۳

کد مطلب 2170956

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین