۰ نفر
۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
افزایش سهمیه آرد نانوایی‌های ایلام

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت که افزون بر سهمیه آرد روزانه‌ نانوایی‌ها ۲۵۰ تن آرد مناسبتی نیز به سهمیه استان اضافه شده است.

به گزارش خبرآنلاین از ایلام، اصغر باباخانی اظهار کرد که در شرایط جنگی کنونی برای نانوایی‌های کشیک سهمیه آرد مازاد بر پخت معمول روزانه در نظر گرفته شده است.

وی افزود که فهرست نانوایی‌های کشیک مشخص شده و این واحدهای تولیدی نان موظف هستند که دو ساعت بیشتر از زمان معمول همیشگی نان پخت کنند.

باباخانی یادآور شد که گندم مورد نیاز کارخانه‌های تولید آرد استان تأمین و ذخیره‌سازی شده و در این زمینه نیز مشکلی وجود ندارد.

وی در خصوص اقلام ضروری هم توضیح داد که روند تامین، ذخیره‌سازی و توزیع کالاهای پرمصرف شامل روغن مایع، برنج و شکر نیز در استان مطلوب و نیاز بازار از این کالاها تامین و اشباع شده است.

باباخانی تاکید کرد که در صورت نیاز استان به گندم یا کالاهای اساسی هیچ مشکلی در زمینه تامین آنها وجود ندارد.

کد مطلب 2190620

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین