ایسنا نوشت:

معاون وزير آموزش‌وپرورش و رييس سازمان نهضت سوادآموزي گفت: تا پایان سال 92 بی سوادی در سن زیر 10 سال در استان قزوین ریشه کن خواهد شد.

 علي باقرزاده در همایش اعضای گروه‌های بهبودکیفیت و برون‌سپاری سوادآموزی مناطق تابعه آموزش‌ و پرورش استان قزوین، گفت: نهضت سوادآموزی با به‌ کارگیری راهکار‌های ایجاد انگیزه یادگیری علم و دانش در افراد بی‌سواد بدنبال ریشه کنی بي‌سوادی در کشور است.

وي با بیان اینکه همکاری تمامی دستگاه‌ها در ریشه کنی بی سوادی موثر خواهد بود افزود: دولت با فراهم کردن دسترسی به آموزش و ارتقا کیفیت نظام آموزشی و همچنین ارائه امکانات رایگان آموزشی برای افراد جامعه در سن شش تا 18 سال بدنبال ریشه کنی بی سوادی در نظام اسلامی است.

باقرزاده با اشاره به تعهد استان قزوین برای ریشه کنی بی سوادی در سنین زیر 10 سال تا پایان سال 2 ، ظرفیت‌های نظام آموزشی در استان قزوین را بسیار مطلوب دانست و گفت: با توجه به ویژگی‌های آموزش و پرورش در استان تحقق ریشه کنی بی‌سوادی در استان دور از دسترس نخواهد بود.

وي با بیان اینکه معلمین با تربیت و تعلیم دانش‌آموزان می‌توانند پایه‌های این حکومت را مستحکم‌تر کنند خاطرنشان کرد: تحقق آرمان سند چشم‌انداز 20 ساله و پیشرفت و عدالت در حکومت اسلامی تنها با تحقق نظام آموزشی اسلامی موفق خواهد شد و موفقیت حکومت‌ها در عرصه‌های مختلف از جمله علم و صنعت در گرو نظام آموزشی قدرتمند تحقق خواهد یافت .

رييس سازمان نهضت سواد آموزي در ادامه تقویت و ساماندهی نظام آموزشی در کشور را ضامن رشد مطلوب در عرصه‌های مختلف علمی دانست و افزود : با تقویت این نظام آموزشی و حرکت در مسیر چشم انداز 20 ساله می توان در کوتاه‌ترین زمان ممکن به توسعه و پیشرفت چشم‌گیر علمی دست یافت .

وی با تقسیم نظام آموزشی کشور به سه دوره رسمی و عمومی، عالی و غیررسمی ادامه داد: دوره آموزشی رسمی و عمومی از مهم‌ترین جایگاه علمی در کشور برخوردار است که دانش‌آموزان از سن شش تا 18 ساله در مدارس استان قزوین می‌توانند علم و دانش را فرا بگیرند.

معاون وزیر آموزش‌ و پرورش افزود: در دوره رسمی و عمومی نظام آموزشی باید بهترین امکانات آموزشی در اختیار دانش‌آموزان قرار دهد تا بتوان با تعلیم و تربیت موفق به رشد و پیشرفت‌های علمی در عرصه‌های مختلف جامعه دست یافت.

وی تولید ثروت، امنیت و نظام آموزشی در کشورهای پیشرفته را دارای رابطه‌ای مستقیم دانست و گفت: موفقت هر کشور در عرصه‌ علمی مدیون نظام آموزشی حاکم بر آن کشور است.

وی با اشاره سرانه بالای ثروت ملی کشورهای توسعه یافته اظهار کرد: بیش از 70 درصد ثروت کشورهای توسعه یافته مدیون ایفای نقش مؤثر نیروی انسانی در نظام آموزشی و تقویت دوره نظام آموزشی رسمی و عمومی است.

باقرزاده ادغام نهضت سوادآموزی و آموزش و پرورش را در ریشه‌کن کردن بی‌سوادی در کشور در یک پروسه کوتاه را از مهم‌ترین دلایل ادغام بین سازمان نهضت سوادآموزی با آموزش و پرورش برشمرد و افزود: با ادغام این دو نهاد بهترمی‌توان با همکاری بین معلمان و مسئولان مربوطه دستگاه‌های اجرایی بی‌سوادی را در کشور ریشه‌کن کرد.

تا پایان سال 92 بی سوادی در سن زیر 10 سال در استان قزوین ریشه کن خواهد شد.

به گزارش ايسنا، همچنين حبيبي ـ مدیر‌کل آموزش وپرورش استان قزوین نيز در اين همایش، گفت: با تکیه بر تاکیدات مقام معظم رهبری، رعایت قوانین و اجرای سیاست‌گذاری سوادآموزی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در نظام آموزشی بی‌سوادی باید تا پایان برنامه پنجم توسعه در ایران ریشه‌کن شود.

وي با بیان اینکه با تحقق ریشه کنی بی سوادی در کشور عرصه علم و دانش کشور رشد مطلوبی خواهد یافت افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورات ویژه ایشان به دستگاه‌های اجرایی، بی سوادی در کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن باید ریشه کن شود.

مدیر کل آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز ریشه‌کنی بی‌سوادی و رفع موانع باسوادی در جامعه از مأموریت‌های اصلی آموزش ‌و‌ پرورش در کشور محسوب می شود افزود: اعزام معلمان به روستاهای دارای حداقل 5 دانش آموز زیر 10 سال در استان گام موثری برای کاهش بی سوادی در استان بوده است.

وی گام دیگر آموزش و پروش برای ریشه کنی بی‌سوادی را با سواد کرد افراد بی‌سواد در سن 10 تا 49 سال دانست و تصریح کرد : دستیابی به آمار دقیق بی‌سوادی در استان قزوین و برنامه‌ریزی مؤثر و دقیق و همکاری و تلاش مضاعف معلمان و آموزشیاران موجب ریشه‌کنی بی‌سوادی در استان قزوین خواهد شد.

این مقام مسئول ادامه داد: رشد و تعالی کمال انسان‌ها و ایجاد بستر انقلاب فرهنگی تنها با توجه به نظام آموزشی کشور و سواد آموزی در تمام سنین محقق خواهد شد .

وی با بیان اینکه زیبنده نظام اسلامی نیست حتی یک نفر بی‌سواد یا کم‌سواد در ایران باشد افزود : هم اکنون 38 هزار بی‌سواد در استان وجود دارد که باید با همکاری همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی و با اهتمام و تلاش به آموزش و پرورش ، بی‌سوادی در استان ریشه کن شود.

حبیبی مردم قزوین را مردمانی با فرهنگ دانست و خاطرنشان کرد: همه معلمان تلاش خواهند کرد تا در ا پایان سال 92 با آموزش علم و دانش به افراد بی‌سواد و کم‌سواد ریشه بی‌سوادی زیر 10 سال را در این استان به صفر برسد.

301301

کد خبر 220101

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین