مذاكرات اسلام آباد

ارزیابی ۸۲۰۰ واحد آسیب دیده از حملات هوایی دشمن در استان آذربایجان‌غربی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی از ارزیابی ۸۲۰۰ واحد آسیب دیده از حملات هوایی دشمن در استان خبرداد و گفت: از این تعداد ۷هزار واحد مسکونی و تجاری در استان آسیب دیدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، علیرضا مقدم با اشاره به ارزیابی خسارات وارده از جنگ اخیر به بخشهای دولتی و خصوصی استان از اسفند سال گذشته تاکنون از آواربرداری ۸۰ درصد از واحدهای مسکونی و تجاری در استان خبرداد و اظهار کرد: آواربرداری واحدهای آسیب دیده در مرکز استان نیز از طریق ماشین آلات سنگین بنیاد مسکن رو به اتمام است. 

ایسنا نوشت: وی از بین واحدهای آسیب دیده از تجاوز دشمن صهیونی_آمریکایی، ۸۴ واحد مسکونی و تجاری، ۱۰۰ درصد تخریب شده و بیشترین آمار در بخش تعمیری به ترتیب مربوط به ارومیه، سردشت، مهاباد و میاندوآب است. 

مقدم ادامه داد: همچنین در اثر حملات هوایی دشمن به ۴۵۶۱ شیشه واحدهای تجاری و مسکونی خسارت وارد شده که تاکنون ۱۵ هزار مترمربع شیشه نصب شده است.  

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان از ثبت ۸۲٠۹ پرونده خسارت ناشی از تجاوز اخیر به استان در سامانه خبرداد و گفت: از این تعداد ۲۳۳۶ پرونده مربوط به مرکز استان است. 

وی با اشاره به راه اندازی سامانه نصب شیشه‌های خسارت دیده از جنگ رمضان در استان اظهار کرد: مالکین می‌توانند از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ عصر با شماره‌های ۰۹۳۸۰۹۱۴۹۹۳ و ۰۹۰۵۰۲۴۰۴۶۵ برای شهرستان ارومیه، تماس گرفته تا ارزیابان دوباره به آدرس واحد خسارت دیده اعلامی جهت ثبت در سامانه و برای نصب شیشه‌ها مراجعه کنند همچنین مالکین واحدهای آسیب دیده در شهرستان‌ها نیز می‌توانند به شعب بنیاد مسکن در شهرستان خود مراجعه کنند. 

کد مطلب 2201601

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =

آخرین اخبار