مذاكرات اسلام آباد

کپلر: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است

شرکت داده‌محور Kpler اعلام کرد: با وجود اعلام بازگشایی کامل، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت داده‌محور Kpler اعلام کرد که تردّد کشتی‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود به کریدورهایی است که نیازمند تأیید هستند؛ این وضعیت در عصر جمعه ادامه داشت، چند ساعت پس از آنکه آمریکا و ایران از بازگشایی کامل تنگه خبر دادند.

تسنیم نوشت: گاردین نوشت: طبق گزارش رسانه‌های رسمی ایران، شرایط تهران برای باز کردن تنگه ـ که از ابتدای جنگ عملاً بسته بود ـ شامل موارد زیر است: عبور تمام کشتی‌های تجاری فقط از مسیر تعیین‌شده توسط ایران و هماهنگی آن مسیر با نیروی دریایی سپاه پاسداران است.

کپلر همچنین اعلام کرد که اگرچه بازارها به خبر بازگشایی با «خوش‌بینی محتاطانه» واکنش نشان داده‌اند، اما هشدار داد: وضعیت عرضه همچنان «فشرده» است و عادی‌سازی کامل تجارت و اعتماد ماه‌ها طول خواهد کشید، نه هفته‌ها.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2206936

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین