مذاكرات اسلام آباد

مثلث نیروهای مسلح، مردم و کارگران مانع اختلال اقتصادی شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام با اشاره به لزوم هم‌افزایی سه ضلع قدرت در کشور، گفت: مجاهدت جامعه کار و تولید در کنار نیروهای مسلح و همراهی مردم، اصلی‌ترین عامل پایداری فعالیت‌های اقتصادی و روند عادی زندگی در شرایط حساس کنونی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایلام، علی رشیدی در آیین تجلیل از برگزیدگان سی و هفتمین جشنواره امتنان از نخبگان و بانوان فعال جامعه کار و تلاش، ضمن تبیین نقش راهبردی کارگران در عبور از چالش‌های کشور، اظهار داشت: اگر امروز با وجود فشارهای مختلف، شاهد تداوم چرخ تولید و جلوگیری از بروز اختلال در روند خدمات‌رسانی به مردم هستیم، بخش بزرگی از آن مرهون ایثار و تعهد جامعه کارگری است.

وی با اشاره به مثلث هم‌افزایی در کشور گفت: نیروهای مسلح با اقتدار ضامن امنیت و تمامیت ارضی هستند، مردم با بصیرت خود پشتیبان این امنیت بوده‌اند و جامعه کار و تولید نیز با تداوم فعالیت‌های خود، مانع از توقف جریان اقتصادی کشور شده است؛ این سه ضلع در کنار هم معنای ثبات را در ایران اسلامی تعریف می‌کنند.

رشیدی در بخش دیگری از سخنان خود به گستره خدمات این اداره کل اشاره کرد و افزود: با فعالیت ۵ معاونت تخصصی و ۱۱ دستگاه اجرایی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ایلام، ما با بدنه گسترده‌ای از جامعه سروکار داریم؛ به طوری که تقریباً تمامی شهروندان به نحوی از خدمات این مجموعه‌ها بهره‌مند می‌شوند که این موضوع مسئولیت ما را در قبال مطالبات جامعه کارگری و کارفرمایی دو چندان می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام با اشاره به برگزاری سی و هفتمین جشنواره امتنان، تصریح کرد: هدف ما از این رویداد، فراتر از یک تقدیر نمادین، شناسایی نخبگان واقعی میدان کار و تولید و ارج نهادن به فرهنگ بهره‌وری است.

رشیدی اضافه کرد: امسال پس از بررسی‌های دقیق میان ۴۰۳ متقاضی در بخش کارگران نمونه و ۱۳۷ گروه کار، برگزیدگان نهایی بر اساس شاخص‌های تخصصی و نوآورانه انتخاب شدند.

وی در پایان ضمن تأکید بر لزوم حمایت‌های قانونی و برنامه‌ریزی‌های کلان برای رفع دغدغه‌های معیشتی کارگران، خاطرنشان کرد: ارتقای سطح معیشت و کرامت جامعه کارگری نه یک انتخاب، بلکه ضرورتی برای تداوم توسعه استان است و ما در این اداره کل تمام توان خود را برای به حداقل رساندن چالش‌های این بخش به کار خواهیم بست.

در پایان از برگزیدگان سی و هفتمین جشنواره امتنان ار نخبگان و بانوان فعال جامعه کار و تلاش که شامل ۳ کارگر نمونه و ۳ گروه کار نمونه بودند، تجلیل شد.

48

کد مطلب 2210749

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

آخرین اخبار