مدیر کل اداره حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان از کنترل آلودگی های ناشی از تردد شناورها در آبهای دریای عمان، در قالب امضای تفاهم نامه با ارگان های مرتبط با دریا خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ، خسرو افسری گفت : از برنامه های در نظر گرفته شده در سال جاری،توسعه فعالیت های امداد و نجات پستانداران دریایی و لاک پشتها است که با همکاری کارشناسان محیط زیست استان
و افزایش گشتهای دریایی و پایشهای مستمر تحقق خواهد یافت.
وی اجرای برنامه های مشترک با ارگانهای مختلف برای پاکسازی سواحل را از دیگر برنامه ها اعلام کرد و گفت : توسعه مرکز تحقیقاتی زیست محیطی چابهار در دستور کار است.
مدیر کل اداره حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان گفت : این توسعه شامل افزایش فضا و تکمیل تجهیزات لازم در مرکز تحقیقاتی زیست محیطی چابهار خواهد بود.
افسری در ادامه به معرفی جاذبه های گردشگری دریایی و ساحلی و تنوع زیستی دریایی در سواحل استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت : می توانیم با تبلیغات موثر و جذب گردشگران علاوه بر درآمدزایی ، آنها را با جاذبه های محیط زیستی این استان آشنا کنیم.
وی نظارت بر ساخت و سازهای ساحلی و موج شکن های چند منظوره را یکی دیگر از اقدامات اداره کل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان در سال جاری اعلام کرد.
افسری همچنین از همکاری با مراکز علمی و تحقیقاتی و دانشگاهی و کمک به انجام پایان نامه های دانشجویی و برنامه های افزایش پایش ها به منظور شناسایی گونه های دریایی و توان سنجی دریا برای صیادی خبر داد و گفت:با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان تنها استان کشور محسوب می شود که به آبهای آزاد راه دارد،
باید به محیط زیست آن بیشتر توجه شود و به مشارکت عموم مردم نیازمند است.
افسری یکی دیگر ازبرنامه مهم اداره کل حفاظت محیط زیست استان در سال جاری را مبارزه جدی تر با قاچاقچیان پرندگان زنده اعلام کرد.
وی اعتبارات تخصیص یافته به محیط زیست استان در سالهای اخیر را بی سابقه دانست و اظهار داشت: حفظ محیط زیست استان برای مسئولان دولتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
301301
واحد مرکزی خبر نوشت:
کد خبر 221749
نظر شما