مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی اعلام کرد: براساس نتایج حاصل ازگزارش سنجش کارشناسی کیفیت نان تولیدی در کشور میانگین نمره کیفیت نان در ادیبهشت ماه سال جاری ، 74.6 از 100 بوده که قابل قبول است.
عباس قبادی اظهار داشت: سنجش کارشناسی کیفیت نان توسط گروه تحقیقاتی وآزمایشگاهی کنترل کیفی مرکز پژوهش های غلات انجام شده است .
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت عنوان کرد: آزمایشگاه های شرکت های غله و خدمات بازرگانی مناطق ماهانه از سه درصد واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی نمونه برداری کرده و ضمن مطابقت با معیارهای کیفی ، نمره کیفیت نمونه های نان استان مربوطه را تعیین می کنند.
وی افزود: کل نمونه های نان مورد ارزیابی در اردیبهشت ماه امسال ، 970 عدد بوده که شامل 128 نان سنگک ، 273 نمونه نان بربری ، 227 نمونه تافتون و 342 لواش می باشد .
قبادی ادامه داد : مقایسه نمره کیفیت نان در واحدهای نانوایی سطح کشور نشان می دهد که نمره کیفیت در نان سنگک 78.8 ، نان بربری 75.8، نان تافتون 74 و نان لواش 72.6 از 100 است .
وی افزود: کیفیت نان کشور در مجموع قابل قبول و روند نسبتا ثابتی را در ماه های اخیر طی کرده است .
3939
ایرنا نوشت:
کد خبر 221928
نظر شما