مذاكرات اسلام آباد

نظر علامه امینی درباره مادری حضرت زهرا(س) برای غیر سادات

سخنران حرم امام رضا(ع) به نقلی از مرحوم علامه امینی درباره اینکه چگونه می‌توان سادات نبود اما در ردیف فرزندان حضرت صدیقه طاهره قرار گرفت، پرداخت.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) به عنوان برترین مخلوقات هستی، مایه خیر کثیر نه فقط برای شیعیان بلکه برای همه عالم هستند.حجت‌الاسلام حیدری کاشانی در منبر شب گذشته خود در حرم نورانی امام رضا(ع) به بیان فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) و همچنین ماجرای ازدواج آسمانی ایشان با امام علی(ع) پرداخت.

بنابر روایت فارس،علامه امینی می‌فرماید که کسی که خنکای عشق و محبت به ساحت حضرت فاطمه زهرا(س) را در قلبش احساس کند، چه سادات باشد و چه نباشد در شمار فرزندان عرفانی و معنوی حضرت زهرا(س) است و می‌تواند ایشان را مادر خطاب کند.

سلام حضرت مادر، سلام خیر کثیر

سلام مادر سادات سلام عشق امیر

او حق مادری بر همه عالم وجود دارد، این عالم به واسطه پنج تن آل عبا و با محوریت حضرت فاطمه زهرا(س) بنا شده است، به همین دلیل است که توصیه شده حدیث کسا را مورد توجه قرار دهید، عرفایی مثل آیت‌الله بهجت می‌فرمایند که هر شب خانواده دور هم جمع شوند و حدیث کسا را قرائت کنند، به واسطه حدیث کسا حضرت برای خانواده مادری می‌کند و مشکلات برطرف می‌شود.

در روایت است که افراد بسیاری برای خاستگاری حضرت زهرا(س) آمدند و پیامبر(ص) هم همه را راه می‌دادند، اینکه بزرگان امروز هم سفارش می‌کنند که خاستگار را راه دهید برای همین است، پیامبر(ص) برای برترین بانوی هستی هم چنین می‌کرد، آخرین خواستگار عبدالرحمن ابن نوف فردی بسیار ثروتمند بود و ثروت بسیاری از جمله طلا و جواهر و ملک و... برای مهریه پیشنهاد داد، او گمان می‌کرد که اینگونه قیمت حضرت زهرا(س) را بالا می‌برد.

پیامبر(ص) یک مشت خاک و ریگ برداشت و جلوی عبدالرحمن انداخت همه تبدیل به طلا و نفره شد و گفت که تو قیمت این ازدواج را با طلا و نقره می‌سنجی، تو سراغ خاندانی آمده‌ای که اگر بخواهند خدا همه عالم را برایشان به طلا و نقره تبدیل می‌کند.

بعد از این ماجرا جبرئیل نازل شد و گفت که ای رسول خدا آیا ناراحتی که چرا علی بن ابی طالب از دخترت خاستگاری نمی‌کند، ای رسول ما تو برای خاستگاری نزد علی برو، آقا رسول الله خود را به علی بن ابی طالب رساند و گفت که علی جان قصد ازدواج نداری؟

امام علی(ع) کسی است که پیامبر(ص) حق پدری بر گردنش دارد و از سه سالگی تحت تکفل پیامبر(ص) بود، امام گفت: یا رسول‌الله مالی برای ازدواج ندارم، یک شمشیر دارم و یک زره و یک سپر، پیامبر(ص) گفت که شمشیرت که شمشیر اسلام است و زره هم باید از بدنت محافظت کند، سپرت را بفروش و آن را برای ازدواج هزینه کن. اینگونه برترین ازدواج عالم شکل گرفت.

کد مطلب 2221584

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین