تیمی از محققین دانشگاه پوردو روی این موضوع که چه تعداد از اپلیکیشنهای محبوب آندروییدی درست و چه تعداد غلط کار می کنند، تحقیق کرده و نتیجه مطالعات خود را به TechNewsDaily دادهاند. ( اگرچه این بررسی تنها روی گوشی های اندروییدی انجام شده اما محققین گفته اند که می توانند همین کار را برای iOS اپل و ویندوز فون مایکروسافت هم انجام دهند).
اپلیکیشنها بسته به نیازشان بخشهای زیادی از گوشی شما را درگیر می کنند از جمله پردازنده، GPS و دوربین که البته این خیلی عادی است. اما محققین با جست و جو در کدهای این اپلیکیشنها، باگهایی را یافتهاند که به آن "باگهای همیشه بیدار انرژیبر" می گویند، به این معنی که گاهی اوقات اشتباهات برنامه نویسی سبب میشود ، حتی وقتی که کار اپلیکیشن با اجزای مختلف تمام شد نتواند آنها را خاموش کند.
اسمارتفونها برخلاف کامپیوترها که اکثر اوقات فعال و در حالت اماده باشند، سعی میکنند به منظور بیشتر نگه داشتن انرژی باتری، تا جایی که امکان دارد در حالت غیر فعال باشند. اما اپلیکیشنهای باگ دار، در این هدف اختلال ایجاد می کنند.
در این ماجرا فقط اپلیکیشنهای دانلود شده مقصر نیستند، حتی آن دسته از اپلیکیشنهایی که رو آندرویید گوشی شما نصب است ممکن است بیش از حد به سخت افزار گوشی فشار بیاورند. مقصیرین عبارتند از : سرویس ایمیل ، گوگل مپ، سرویس بک آپ گیری اندرویید، و از قضا خود برنامه مدیریت انرژی که به منظور صرفه جویی در مصرف باتری مورد استفاده قرار می گیرد!
اپلیکیشن از پیش نصب شده فیس بوک هم از آن دسته برنامههایی است که بیش از حد باتری مصرف می کند. محققین دانشگا پوردو معتقدند که بسیاری از این اپلیکیشن های مشکل دار تا کنون ناشناخته بوده اند. (TechNewsDaily به دو کمپانی گوگل و اپل نامه زده است تا پاسخ آنها را درباره این موضوع مشخص کند).
برخی از برنامه های دانلود شده هم این مشکل را دارند، از جمله برنامه K9Mail که جایگزین محبوبی برای اپلیکیشن ایمیل خود دستگاه است. TechNewsDaily با برد اسپیرسون از سایت Appolicious که سایت بررسی اپلیکیشنها و ارائه توصیه هایی درباره آنهاست، تماس گرفته و درباره مشاهدات آنها نیز پرس و جو کرده است.
اسپیرسون گفته است: با توجه به این مسئله، حقیقت دارد که برخی از دستگاههای آندروییدی سریعتر از حد معمول باتری خالی می کنند. وی افزود: در کنار باگ هایی که وجود دارد بسیاری از کاربران حتی نمی دانند چه زمانی اپلیکیشن ها و برنامه های مختلف گوشی شان در حال اجراست و بنابراین باتری به سرعت خالی می شود.
اما به راحتی می توانید این را بفهمید:
از روی صفحه نمایش دستگاه اندروییدی خود داخل منو شده، سپس به بخش تنظیمات (Settings) دستگاه بروید. در منویی که برایتان باز شده به بخش اپلیکیشنها رفته و روی مدیریت اپلیکیشنها (Manage Applications ) اشاره کنید. حالا دکمه اجرا (Running) که در بالای صفحه ظاهر شده را بزنید. با انجام دادن این کار مشاهده خواهید کرد که چه اپلیکیشنهایی روی دستگاه شما در حال اجراست و نیز میفهمید که به کدام یک از آنها نیازی ندارید. حالا می توانید با اشاره کردن روی نام انها و زدن گزینه Force Stop هر کدام را که نمی خواهید خاموش کنید.
فقط تا عمر باتری به سر نرسیده ، هرچه سریعتر این کار را بکنید!
40121
نظر شما