رئیس مجلس شورای اسلامی با ذکر این مسئله که تعرض به سپاه از سوی عده‌ای، نادانی سیاسی بود، اضافه کرد: سپاه به دنبال درآمدزایی برای خود نیست.

به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در هشتمین مراسم انتخاب کتاب سال سپاه پاسداران، با بیان اینکه ما همیشه در کشور مسائل خرد و مسائل بزرگ داریم، افزود: قانون سپاه را مدافع آرمان‌های انقلاب و منافع کشور قرار داده، لذا سپاه باید ویژگی بزرگواری روح را داشته باشد و از مسائل خرد بگذرد.
رئیس قوه مقننه یادآور شد: یکی از ویژگی‌های سپاه این است که در خدمت‌رسانی پیشرو باشد و سپاه پاسداران باید این نکته را مدنظر قرار دهد.
وی با بیان اینکه مسئله و دغدغه سپاه درآمدزایی نیست، خاطرنشان کرد: سپاه برخی امور بزرگ را برای رفع دغدغه‌های مردم انجام می‌دهد.
رئیس قوه مقننه، تصریح کرد: سپاه حافظ نظام و آرمان‌های انقلاب است و ما دستگاه دیگری برای این موضوع نداریم؛ البته رهبری در رأس امور این کار را انجام می‌دهند ولی سپاه ابزار این مسئله است.
لاریجانی تصریح کرد:‌کسی نباید به ساحت سپاه تعرض کند و آن را تخریب کند چرا که سپاه باید در میان مردم محبوب باشد که البته محبوب است چرا که پایه سپاه بر شهادت است.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یک زمانی تعرض‌هایی به سپاه کردند و حتی چفیه را هم مسخره کردند که این نادانی سیاسی بود.
رئیس قوه مقننه یادآور شد: از علامت‌های منتظرین حضرت مهدی آمادگی برای مجاهدت و شهادت است و این یکی از ویژگی‌های مکتب پاسداری است.
لاریجانی ادامه داد: ما در صحنه بین‌الملل با یک وضع روبرو نیستیم و مسائل وجوه مختلفی دارد، در یک جا شیطنت سیاسی می‌کنند و یک جای دیگر فشارهایی را وارد می‌کنند.

وی اضافه کرد: ورود معادله ناآشنا می‌تواند حریف را گیج کند لذا باید در این رابطه از ابتکار استفاده کرد و من دراین زمینه استفاده از فرهنگ جهادی را مهم می‌دانم.
لاریجانی ضمن تاکید بر توجه به بنیه دفاعی کشور، گفت: یک زمانی می‌گفتند که اگر مردم‌سالاری را فربه کنیم، بهترین دفاع است که این تحلیل اشتباهی بود؛ گاهی به خاطر همین مردم‌سالاری به جان کشورها می‌افتند، بنیه دفاعی امر مهمی است که متناسب با شرایط باید به آن توجه کرد.
رئیس قوه مقننه اضافه کرد: یکی از جاهایی که من خیلی روی آن فشار می‌آوردم دست بنیه دفاعی بود و همیشه برخی از بودجه مازاد ارزی را به این مسئله اختصاص دادیم.
لاریجانی با بیان اینکه گاهی در رسانه‌ها مطالب مختلفی مطرح می‌شود، اظهار داشت: همه این مسائل با ملات‌هایی عجین است که منافع سیاسی و گروهی در آن وجود دارد که البته برخی زمان‌ها هم فی‌سبیل‌الله این کارها را انجام می‌دهند.
وی افزود: درک شرایط چه در داخل و چه در خارج فقط از طریق مسائل ژورنالیستی حاصل نمی‌شود؛ البته بخشی از این طریق حاصل می‌شود ولی در این زمینه مطالعات دقیقتری لازم است با افراد درک بهتری از مسائل داشته باشیم.
همچنین ایسنا در خبری که از حاشیه این مرلاسم مخابره کرده است، نوشت: علی لاریجانی در حاشیه این مراسم ، در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران در مورد شایعات مطرح شده در برخی رسانه‌ها در خصوص اسناد منتشر شده زمین‌خواری خانواده خود،‌ گفت: هر کسی هر سندی دارد به قوه قضاییه ارائه کند و باید از راه صحیح وارد مسائل شد.
وی گفت: هر کسی هر چیزی دارد به قوه قضاییه ارائه دهد تا رسیدگی کند؛ هر چیزی راهی دارد.
وی افزود: هر کسی که هر چیزی را مطرح می‌کند نمی‌توان در مورد آن اظهارنظر کرد و باید از راه صحیح به مسائل وارد شد.

 

دیگر اظهارات رئیس مجلس شورای اسلامی به نقل از فارس به شرح زیر است:
*حرکت سپاه همیشه با کار فرهنگی همراه بوده و شاید چون بنیانگذاران سپاه این خصلت را داشتند این مسئله را تبدیل به فرهنگ کردند.
* بنیانگذاران سپاه در راه مبارزه با استبداد، تلاش و برای انقلاب اسلامی فعالیت کرده‌اند. جنس کار و زیربنای انقلاب ما فرهنگی است.
* هر اقدامی اگر بخواهد به ثمر بنشیند باید بر پایه‌های فرهنگی استوار باشد؛ سپاه در شرایط آرام به وجود نیامد و در یک شرایط سخت قوام گرفت. اما در همه شرایط اقدامات فرهنگی زمینه اقدامات عملیاتی سپاه بود.
*جنگ هم میزان اقدامات فرهنگی سپاه قابل توجه بود و به همین دلیل برخی اسرا متحول می‌شدند.
*کار عملیاتی اگر با فکر و اندیشه همراه باشد، انقلاب‌هایی را در حریف بوجود می‌آورد.
*باید به تفکر پاسداری توجه کرد. روح بزرگ داشتن با بزرگواری روح فرق دارد؛ کسی که روح بزرگ دارد دنبال به دست آوردن جا و مکان است ولی کسی که بزرگواری روح دارد دنبال این مسائل نیست و پاسداران نیز به دنبال بزرگواری روح هستند.
*پاسداران در هر جا که نیاز بوده حضور داشتند. در نهادی که پاسداران حضور دارند یک تقدس هم هست که در دیگر دستگاه‌ها این تقدس وجود ندارد.

*سپاه تجربه بسیار خونباری را در زمینه مجاهدت داشته است. سپاه در میدان‌های مختلف مجاهدت از تجربه ارزشمندی برخوردار است و در و دیوار سپاه بوی شهادت می‌دهد که این مسئله موتور محرک فرهنگ کشور است.
*فرهنگ همیشه برای پیشرفت یک موتور محرک است و بدون فرهنگ توسعه و پیشرفت شکل نمی‌گیرد و اگر فرهنگ مجاهدانه شد، شتاب برای پیشرفت هم بوجود می‌آید اگر این فرهنگ وجود نداشته باشد، پیشرفت مثل یک ماشینی است که شتاب ندارد. مثلا ژیان یا پراید.
*پیشرفت عزتمندی ایجاد نمی‌کند البته یکی از عناصر عزتمندی پیشرفت است ولی به تنهایی نمی‌توان آن را باعث عزتمندی دانست.
*کشورهایی داریم که در ظاهر پیشرفته است ولی عزتمند زندگی نمی‌کند اما یک گروه هستند مانند حزب‌الله که عزتمند زندگی می‌کند و دلیل عزتمندی آنها هم جهاد است.
*اگر درون دالان پیشرفت فرهنگ جهادی ما سست شود، ممکن است آبادانی داشته باشیم ولی عزت نخواهیم داشت.
*اگر کسی با فرهنگ مجاهدت زیست کند، صاحب بصیرت می‌شود.
*اگر سپاه توانسته در فراز و نشیب‌ها تکیه‌گاه کشور باشد، برای وجود اخلاص در سپاه است.
*زمانی که منافقین در کشور مشکل بوجود آوردند، گشت ثارالله با روحیه اخلاص به میدان آمد.
*بزرگواری روح باعث می‌شود که انسان از خیلی چیزها گذشت کند و به افق‌های دوردست توجه داشته باشد.

/2727

کد خبر 222679

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۳
    44 6
    پس چرا مخابرات و خیلی از پروژه ها رو به سپاه میدن؟
  • سینا از شیراز DE ۲۱:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۳
    13 2
    کارنامه سپاه در دوره انقلاب و دفاع مقدس بسیار درخشان بوده است اما بر اساس آموزه های قرآنی و احادیث ، مومنین نباید خود را در معرض تهمت و اتهام قرار دهند .
  • بدون نام IR ۲۲:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۳
    12 5
    آقای مطهری نماینده ی صادق مردم کجاست ؟ دورود ما را به او برسانید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین