ظرفیت ۱۲۰۰ مگاواتی صنعت برق کرمان/ پیوستن اعضای هیأت دوچرخه‌سواری استان به «پویش ۲۵ درجه؛ قرار همدلی»

اعضای هیأت دوچرخه‌سواری استان کرمان در حاشیه نشست گفت‌وگوی مسئله‌محور با جامعه مدنی، به «پویش ۲۵ درجه؛ قرار همدلی» پیوستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حمیدرضا حبیبی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان در نشست گفت‌وگوی مسئله‌محور با جامعه مدنی با اشاره به نیاز مبرم به مدیریت مصرف برق، بر ظرفیت ۱۵۰ مگاواتی صرفه‌جویی تنها با کاهش ۱۰۰ وات مصرف در هر مشترک تأکید کرد.

 مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای کرمان، ضمن تشریح هزینه‌های بالای توسعه زیرساخت‌های تولید و انتقال برق، مدیریت مصرف را سریع‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راهکار برای حفظ تعادل شبکه دانست.

وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های تولید برق در استان به ۱۲۰۰ مگاوات رسیده است، افزود: با وجود این ظرفیت، مدیریت مصرف در کنار تولید، نقشی حیاتی در پایداری شبکه ایفا می‌کند.

در این نشست همچنین زهرا موسی پور مشاور امور اجتماعی استاندار بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های مرجع اجتماعی و تشکل‌های مردمی در نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف بهینه تأکید کرد.

بابک زمانی رئیس هیأت دوچرخه‌سواری استان کرمان نیز با اعلام آمادگی این هیأت برای همکاری در برنامه‌های اطلاع‌رسانی، به ظرفیت بالای جامعه ورزشی در ترویج الگوهای مصرف صحیح اشاره کرد.

در پایان نشست، اعضای هیأت دوچرخه‌سواری استان کرمان با پیوستن به «پویش ۲۵ درجه؛ قرار همدلی»، بر مسئولیت اجتماعی خود در مدیریت مصرف انرژی و کمک به تأمین برق پایدار تأکید کردند.

این پویش با هدف تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر ۲۵ درجه سانتی‌گراد و کاهش مصرف در ساعات اوج بار، به دنبال کاهش فشار بر شبکه سراسری برق است.

کد مطلب 2230896

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

آخرین اخبار