گفت‌وگوی طارمی و جهانبخش با رسانه آمریکایی؛ ایرانی‌های آمریکا از ما حمایت می‌کنند

رسانه بین المللی ESPN در گزارشی مفصل به حضور ایران در مرکزیک پرداخت و با با محمدنبی، جهانبخش و طارمی گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رسانه بین المللی ESPN در گزارشی مفصل به حضور ایران در مرکزیک پرداخت و با با محمدنبی، جهانبخش و طارمی گفتگو کرد.

مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی ایران، اعلام کرد که اقداماتی که دولت آمریکا انجام داده است؛ از جمله رد درخواست ویزا و جلوگیری از ورود یک داور سومالیایی، به وجهه ایران آسیب زده و فضای جام جهانی را تحت تأثیر قرار داده و متشنج کرده است.

حضور تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ که از روز پنج‌شنبه آغاز می‌شود و به میزبانی مشترک آمریکا، مکزیک و کانادا برگزار خواهد شد، تحت تأثیر تنش‌ها و درگیری‌های میان ایران و آمریکا قرار گرفته است.

کاروان تیم ملی ایران صبح یکشنبه از آنتالیا ترکیه با یک پرواز اختصاصی وارد کمپ تمرینی خود در مکزیک شد. در ابتدا قرار بود تیم ملی ایران کمپ اصلی خود را در شهر توسان ایالت آریزونا برپا کند، اما بنا به پیشنهاد فیفا، ایران پذیرفت که محل استقرار خود را به شهر مرزی تیخوانا در مکزیک منتقل کند.

این تغییر باعث شد تمام اعضای کاروان تیم ملی شامل بازیکنان و کادر فنی بتوانند وارد مکزیک شوند، اما برای ۱۴ نفر از اعضای کادر و مسئولان تیم، ویزای ورود به آمریکا صادر نشد. 3 مسابقه مرحله گروهی ایران در خاک آمریکا برگزار خواهد شد.

مهدی طارمی در گفت‌وگو با ESPN گفت: «من در سه جام جهانی حضور داشته‌ام و همیشه می‌گویند وقتی از هواپیما پیاده می‌شوی و وارد کشور میزبان می‌شوی، فضای خاصی از دوستی و رفاقت را احساس می‌کنی. متأسفانه الان چنین احساسی ندارم. در این جام جهانی تنش زیادی وجود دارد. این تنش را می‌توان در فضا احساس کرد و متأسفانه بخشی از آن به خاطر اقداماتی مانند رد ویزاهاست. شاید این فقط برداشت شخصی من باشد.»

ایران دو مسابقه نخست خود را در اینگلوود کالیفرنیا برگزار می‌کند؛ ابتدا روز ۱۶ ژوئن برابر نیوزیلند و سپس ۶ روز بعد مقابل بلژیک. تیم ملی در ادامه روز ۲۶ ژوئن در سیاتل به مصاف مصر خواهد رفت. ایران و آمریکا در صورتی که هر دو به عنوان تیم دوم گروه خود صعود کنند، ممکن است در مرحله یک‌شانزدهم نهایی در تاریخ ۳ ژوئیه در آرلینگتون تگزاس به مصاف هم بروند.

مهدی محمدنبی، نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال ایران، از جمله مسئولانی بود که ویزای آمریکا دریافت نکرد. او در گفت‌وگو با ESPN اظهار داشت که ایران همچنان با فیفا برای حل مشکل ویزاها در حال رایزنی است. محمدنبی گفت: «تیم فقط شامل بازیکنان و سرمربی نیست؛ کادر پشتیبانی، کادر فنی و مدیران هم بخشی از تیم هستند. همه ما یک تیم واحد هستیم. فیفا این موضوع را پذیرفته و ما همچنان در حال پیگیری هستیم. امیدواریم این مسئله در روزهای آینده حل شود. در ورزش نباید تبعیضی وجود داشته باشد. همه باید به یک شکل مورد برخورد قرار بگیرند.»

ESPN اعلام کرده که برای دریافت توضیحات درباره وضعیت ویزاها با مقامات آمریکایی و فیفا تماس گرفته است.

آماده‌سازی ایران برای جام جهانی به شدت تحت تأثیر جنگی قرار گرفت که از ۲۸ فوریه آغاز شد؛ زمانی که اسرائیل و آمریکا حملات هوایی علیه ایران انجام دادند.

از آن زمان ایران نیز به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه و همچنین برخی زیرساخت‌های غیرنظامی و انرژی در کشورهایی مانند بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی حمله کرده است.

در پی آغاز جنگ، لیگ داخلی ایران متوقف شد و تیم ملی ناچار شد تمرینات خود را در کشور همسایه، ترکیه، دنبال کند. حضور ایران در جام جهانی برای چند ماه در هاله‌ای از ابهام قرار داشت، اما فیفا همواره تأکید می‌کرد که ایران در این رقابت‌ها شرکت خواهد کرد و اکنون نیز به نظر می‌رسد این حضور قطعی شده است.

محمدنبی در این خصوص گفت: «اجازه نمی‌دهیم بازیکنان تمرکزشان را از دست بدهند. آنها کاملاً روی فوتبال متمرکز هستند. بازیکنان ما حرفه‌ای هستند و روی تمرینات، برنامه‌های تیم و مسابقات تمرکز دارند و اجازه نمی‌دهند اتفاقات بیرون از زمین حواسشان را پرت کند.»

علیرضا جهانبخش گفت: «صادقانه بگویم، این شرایط برای همه ما بسیار سخت بوده. مدام نگران خانواده، عزیزان و مردم کشورمان هستیم و طبیعتاً این مسئله روی کل تیم تأثیر می‌گذارد. ما به عنوان تیم ملی تلاش می‌کنیم هر کاری از دستمان برمی‌آید انجام دهیم تا مردم‌مان، به‌ویژه در این شرایط سخت، خوشحال شوند.»

منطقه لس‌آنجلس حدود ۱۴۰ هزار ایرانی مقیم را در خود جای داده است. طارمی ابراز امیدواری کرد که این جامعه از تیم ملی حمایت کند. او گفت: «ممکن است برخی از ایرانیان خارج از کشور در شرایط جنگی با دولت مخالف باشند، اما همه ما ایرانی هستیم. ما متحد هستیم و به دنبال صلح هستیم. فکر می‌کنم برای حمایت از تیم ملی خواهند آمد و ما هم باید بتوانیم برای آنها شادی و خوشحالی ایجاد کنیم.»

علاوه بر موضوع ویزا، فدراسیون فوتبال ایران روز سه‌شنبه اعلام کرد که فیفا سهمیه بلیت هواداران ایران در هر 3 مسابقه مرحله گروهی را لغو کرده. این سهمیه معادل ۸ درصد ظرفیت ورزشگاه‌ها بود.

یک منبع آگاه به ESPN گفته که به دلیل تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا (OFAC) اجازه نمی‌دهد نهادهای مستقر در آمریکا، از جمله برگزارکنندگان جام جهانی ۲۰۲۶، تراکنش‌های مالی مرتبط با ساکنان ایران را پردازش کنند. این موضوع شامل فروش سهمیه بلیت اختصاص‌یافته به ایران نیز می‌شود.

فیفا اعلام کرده است: «فیفا در همکاری نزدیک با فدراسیون فوتبال ایران در حال بررسی راهکارهایی است که ضمن رعایت مقررات، امکان حضور حداکثری هواداران ایرانی در مسابقات را فراهم کند.»

بر اساس برنامه فعلی، تیم ملی برای دیدار نخست مقابل نیوزیلند در ۱۴ ژوئن راهی لس‌آنجلس خواهد شد و روز بعد به مکزیک بازمی‌گردد. برای دو مسابقه دیگر مرحله گروهی نیز برنامه‌ای مشابه در نظر گرفته شده است.

253 258

کد مطلب 2231771

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین