به گزارش خبرآنلاین از زنجان، علی کاظمی با تأکید بر اینکه نظارت صِرف بر ۷۵۰ واحد نانوایی فعال زنجان با روشهای محدود قبلی ممکن نیست، گفت: دهیاران در نقش چشمان بیدار مدیریت روستایی، خط مقدم این نظارت هستند. رصد مسیر مزرعه تا سفره، جلوگیری از خروج آرد از شبکه رسمی و پایش مستمر سامانه «نانینو» سه اولویت فوری آنان است.
فرماندار زنجان در بخش دیگری از این نشست، هشداری قاطع نسبت به سوءاستفاده از آرد یارانهای مطرح کرد و افزود: توزیع آرد دولتی برای پخت نانهای فانتزی و فرعی مانند فطیر و نانهای کنجدی اکیداً ممنوع است. هرگونه خروج آرد از شبکه رسمی، تخلف محسوب میشود و بدون اغماض با متخلفان برخورد خواهد شد.
او با اشاره به لزوم تنظیم ساعات پخت، بر چرخش نانواییهای سهشیفته برای دسترسی شبانهروزی مردم به نان تازه تأکید کرد و گفت: توزیع آرد باید بر اساس پراکندگی واقعی جمعیت و سرانه مصرف باشد، نه سهمیهبندی صِرف.
در ادامه این جلسه که با هدف توانمندسازی دهیاران به عنوان بازرسان محلی برگزار شد، کارگاه آموزشی تخصصی با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی و اداره غله تشکیل گردید. در این دوره، دهیاران حاضر با شاخصهای کیفیت نان، قیمتهای مصوب و نحوه گزارشدهی دقیق از عملکرد نانواییها آشنا شدند.







نظر شما