۰ نفر
۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۹
علی شریعتی به رضا داوری اردکانی چه نوشت؟

به دوست متفکر آزاداندیش آقای دکتر داوری به امید آنکه تحمل خواندن این «کویریات» را داشته باشند. مشهد. علی شریعتی. ۱۴-۰۶-۱۳۵۰

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از سرویس دین و اندیشه ایبنا، نگارش چند خط به رسم یادگاری در آغاز کتاب‌های اهدایی، سنتی آشنا برای همه اهل کتاب و فرهنگ است. یکی از محاسن این سنت نیکو، به جا ماندن دست‌خط اهداکنندگان است، به ویژه اگر اهداکننده خود نگارنده کتاب باشد یا شخصیتی اهل فکر و ادب و فرهنگ.

رضا داوری اردکانی، استاد نام‌آشنای فلسفه شخصیتی کتاب‌خوان و کتاب‌باز است و در حیات پر نشیب و فراز خود با چهره‌های گوناگونی از اهل اندیشه در ارتباط بوده و از ایشان آثار و کتاب‌هایی را هدیه گرفته که بر پیشانی بسیاری از آنها سنت نگارش چند خط به رسم یادبود به جامانده است.

در عکس‌نوشت حاضر شاهد دست‌خط علی شریعتی، روشنفکر نام‌آور معاصر هستیم که بر صفحه نخست کتاب «کویر» توسط عل شریعتی خطاب به رضا داوری اردکانی نوشته شده است.

۲۱۶۲۱۶

کد مطلب 2234843

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

آخرین اخبار