۱۳۰۰کلاس درس در قزوین نوسازی می‌شود

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قزوین از اجرای بزرگ‌ترین برنامه بهسازی مدارس استان در تابستان ۱۴۰۵ خبرداد و گفت: در قالب طرح شهید عجمیان، یک‌هزار و ۳۰۰کلاس درس بهسازی و نوسازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «مجتبی پورعباسی»، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قزوین در مراسم افتتاح طرح «شهید عجمیان» در دبستان عشایری ناصرآباد، از اجرای بزرگ‌ترین برنامه بهسازی مدارس استان در تابستان ۱۴۰۵ خبرداد و گفت: در راستای نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی، برنامه جامع بهسازی و شاداب‌سازی مدارس استان در چارچوب طرح شهید عجمیان تدوین شده است.

وی افزود: بر اساس این برنامه، عملیات بهسازی ۴۷۵مدرسه معادل یک هزار و ۳۰۰کلاس درس در طول تابستان ۱۴۰۵ به طور کامل اجرا می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین با اشاره به جزئیات این طرح گفت: این بهسازی شامل طیف گسترده‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی همچون رنگ‌آمیزی داخلی و خارجی مدارس، تعمیر و تعویض درب‌ها و پنجره‌های فرسوده و به طور کلی شاداب‌سازی و ایمن‌سازی فضاهای آموزشی است.

نوسازی-2.jpg

پورعباسی ادامه داد: در مرحله اول این طرح خرید ۷تن رنگ، ۲هزار کفی و رویه برای تعمیر میز و نیمکت، ۸۰هزار مترمربع ایزوگام، ۱۰۰هزار مترمربع آسفالت ویژه محوطه سازی مدارس استان برنامه ریزی شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین ضمن تقدیر از مشارکت فعال گروه‌های جهادی در این طرح افزود: این پروژه با همکاری و همیاری گروه‌های جهادی، خیرین مدرسه‌ساز و دستگاه‌های اجرایی استان به مرحله اجرا درآمده است.

کد مطلب 2235043

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =

آخرین اخبار