به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایلام، فرزاد شریفی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام از اهدای ۳ شیء تاریخی مربوط به دوره عصر آهن از سوی یکی از شهروندان شهرستان چوار به این اداره کل خبر داد.
وی با تقدیر از مسئولیت پذیری شهروندان در حفاظت از آثار تاریخی اظهار داشت: ۳ قطعه شیء تاریخی شامل یک قوری سفالی، یک کاسه سفالی و یک ساغر سفالی که بر اساس بررسیهای کارشناسی متعلق به دوره عصر آهن هستند، از سوی یکی از شهروندان چوار به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام اهدا شد.
شریفی با اشاره به اهمیت نقش مردم در حفاظت از میراث فرهنگی افزود: مشارکت عمومی در شناسایی، حفظ و صیانت از آثار تاریخی، نقشی تعیین کننده در پاسداری از هویت فرهنگی و تاریخی کشور دارد و این گونه اقدامات میتواند به تقویت فرهنگ مسئولیت پذیری اجتماعی در حوزه میراث فرهنگی منجر شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام ادامه داد: این آثار پس از ثبت و طی مراحل کارشناسی، مطابق ضوابط و دستورالعملهای موجود، در مخازن امن میراث فرهنگی نگهداری خواهد شد تا علاوه بر صیانت، امکان بهرهبرداری در پژوهشهای تخصصی نیز فراهم شود.
شریفی از شهروندان خواست در صورت مشاهده یا در اختیار داشتن اشیای تاریخی، از هرگونه خرید و فروش یا جابجایی غیرقانونی آنها خودداری کرده و موضوع را به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اطلاع دهند تا اقدامات قانونی و کارشناسی لازم در این زمینه انجام شود.
وی در پایان، اقدام این شهروند چوار را گامی مؤثر در پاسداری از میراث گرانبهای استان ایلام و فرهنگ و تمدن ایران اسلامی دانست و بر ضرورت تداوم همکاری مردم با نهادهای مسئول برای حفاظت از آثار تاریخی تأکید کرد.







نظر شما