بازدید مدیر کل کار لرستان از روند احداث کارخانه آرد آوند زرین شهرستان پلدختر

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان در بازدید از عملیات اجرایی کارخانه تولید آرد ۱۷۰ تنی «آوند زرین» در شهرستان پلدختر، بر حمایت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی برای رفع موانع تولید و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از این واحد صنعتی با هدف تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، احمد توصیفیان در حاشیه بازدید از روند احداث کارخانه آرد آوند زرین شهرستان پلدختر، با اشاره به اهمیت راهبردی این پروژه در استان اظهار داشت: با توجه به ظرفیت‌های بالای کشاورزی منطقه، راه‌اندازی این واحد تولیدی می‌تواند نقش بسزایی در ارتقای شاخص‌های صنعتی و اقتصادی شهرستان پلدختر داشته باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه سیاست اصلی این اداره کل، پشتیبانی از طرح‌های توسعه‌ای است که منجر به اشتغال‌زایی مولد می‌شود، افزود: کارخانه آرد آوند زرین با ظرفیت تولید ۱۷۰ تن در روز، نه تنها در تأمین نیازهای منطقه نقش‌آفرین خواهد بود، بلکه با فرآوری محصولات کشاورزی، از خام‌فروشی گندم جلوگیری کرده و ارزش افزوده بالایی برای اقتصاد استان ایجاد خواهد کرد.

وی در پایان تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های متولی در حوزه اشتغال و کار، موظف هستند با تسهیل در صدور مجوزها و رفع موانع بانکی و زیرساختی، مسیر تکمیل این پروژه را هموار سازند تا شاهد افتتاح آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن باشیم.

کد مطلب 2248654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین