علی حاتمی و زری خوشکام در سال ۵۶؛ از بحران زندگی مشترک تا حرف‌های لیلای ۵ ساله

در شهریور ۱۳۵۶، علی حاتمی و زری خوشکام در گفت‌وگویی صمیمی از راز دوام زندگی مشترک، سال‌های بحران و تصمیم‌هایی گفتند که مسیر زندگی‌شان را تغییر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در شهریور ۱۳۵۶، خبرنگار مجله «زن روز» به خانه علی حاتمی و زری خوشکام رفت؛ زوجی که چند سال پیش‌تر ازدواجشان یکی از جنجالی‌ترین وصلت‌های میان چهره‌های هنری بود و بسیاری دوام آن را بعید می‌دانستند. حالا اما آن دو، در کنار دختر پنج‌ساله‌شان، لیلا، تصویری متفاوت از زندگی مشترک خود نشان می‌دادند؛ زندگی‌ای که از فراز و نشیب‌های حرفه‌ای، شایعات و حتی یک دوره طولانی بحران مالی عبور کرده بود.

در این گفت‌وگوی قدیمی، علی حاتمی از نقش تفاهم، صمیمیت و همکاری در دوام زندگی مشترک می‌گوید و از سال‌هایی پرده برمی‌دارد که پس از شکست فیلم «باباشمل»، قراردادهای کاری‌اش یکی پس از دیگری لغو شد و نزدیک به سه سال در رکود حرفه‌ای به سر برد. او در همان دوران، زری خوشکام را همراه و پشتیبان خود می‌داند؛ بازیگری که در اوج شهرت، به پیشنهاد همسرش از حضور در فیلم‌های دیگر خودداری کرد و بخش مهمی از فعالیت هنری‌اش را کنار گذاشت.

زری خوشکام نیز در این مصاحبه از انتخابی سخن می‌گوید که آن را حاصل تفاهم با همسرش می‌داند و تأکید می‌کند که زن و مرد در زندگی مشترک باید علاوه بر شادی، شریک غم و دشواری‌های یکدیگر نیز باشند. در خلال گفت‌وگو، از رابطه هنری این زوج، علاقه حاتمی به همکاری با همسرش و فعالیت‌های تازه زری در ترانه‌سرایی نیز صحبت می‌شود.

اما بخش جذاب دیگر مصاحبه، صحبت‌های علی حاتمی درباره پروژه‌های تازه‌اش است؛ از سریال «جاده ابریشم» و نقش قمرالملوک وزیری برای زری خوشکام تا فیلم «سوته‌دلان» و برنامه او برای اجرای نمایشنامه «امیرکبیر». در پایان نیز نوبت به لیلای پنج‌ساله می‌رسد؛ دختربچه‌ای که با اعتمادبه‌نفس از بازی خود در یک سریال تلویزیونی می‌گوید و شاید ناخواسته، نشانه‌ای زودهنگام از آینده‌ای را آشکار می‌کند که سال‌ها بعد به یکی از شناخته‌شده‌ترین بازیگران سینمای ایران تبدیل شد.

متن کامل این گفت‌وگو را از این‌جا بخوانید.

۲۵۹

کد مطلب 2265669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین