ببینید| اگر خدمات امام رضا(ع) نبود، ما دین نداشتیم!

مرحوم آیت‌الله سید عبدالله فاطمی‌نیا از دوره‌ای می‌گوید که انحرافات اعتقادی به‌شدت گسترش یافته بود؛ دورانی که امام رضا(ع) با مجالس علمی و مناظرات، به مقابله با این انحرافات پرداخت و برای تصحیح عقاید مردم تلاش کرد.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، مرحوم آیت‌الله سید عبدالله فاطمی‌نیا، استاد اخلاق، با اشاره به نقش مهم امام رضا(ع) در عرصه علمی و معرفتی، از تلاش‌های آن حضرت برای مقابله با انحرافات اعتقادی سخن می‌گوید.

وی با بیان اینکه در دوران امام رضا(ع) انحراف در عقاید گسترش زیادی پیدا کرده بود، اظهار می‌کند: «آقا انحراف عقاید خیلی زیاد شده بود». در چنین شرایطی، امام رضا(ع) با برگزاری مجالس علمی و حضور در مناظرات، با مخالفان و پیروان ادیان مختلف به گفت‌وگو می‌پرداختند و آنان را در مباحث اعتقادی محکوم می‌کردند.

بنابر روایت ایکنا، آیت‌الله فاطمی‌نیا تأکید می‌کند که یکی از مهم‌ترین اقدامات امام رضا(ع)، اصلاح و تصحیح باورهای مردم بود و در این زمینه می‌گوید: «عقاید مردم را تصحیح کرد».

این استاد اخلاق با اشاره به آثاری همچون «توحید صدوق» و «عیون اخبار الرضا» به اهمیت خدمات علمی و معرفتی امام رضا(ع) اشاره کرده و می‌افزاید: «اگر خدمات حضرت رضا(ع) نبود ما دین نداشتیم؛ این‌قدر انحراف، این‌قدر مسائل درست کرده بودند، امام این‌ها را تصحیح کرد.»

این سخنان نشان می‌دهد که فعالیت‌های امام رضا(ع) تنها به بیان آموزه‌های دینی محدود نبود، بلکه آن حضرت در دوره‌ای که انحرافات اعتقادی گسترش یافته بود، با حضور علمی و برگزاری مناظرات، به تبیین معارف اسلامی و اصلاح باورهای جامعه پرداختند.

کد مطلب 2269268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

آخرین اخبار