عکاسان چهارمحال و بختیاری عناوین برتر جشنواره رضوی را به دست آوردند

هنرمندان عکاس چهارمحال و بختیاری در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی دوسالانه عکس رضوی به یک مقام سوم و یک عنوان شایسته تقدیر دست یافتند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی فرهنگ وارشاد اسلامی استان ، آیین پایانی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی دوسالانه عکس رضوی شامگاه چهارشنبه به میزبانی کرج برگزار شد و احمد تاجی و مریم آل‌مومن، ۲ هنرمند عکاس هم‌استانی به عنوان برترین‌های این رویداد معرفی و تجلیل شدند.

این رویداد فرهنگی و هنری در بخش‌های مختلفی همچون بخش اصلی، تلفن همراه، مجموعه عکس، بخش ویژه تشییع رهبر شهید و تجلیل از پیشکسوتان عکاسی و عکاسان جنگ رمضان برگزار شد که هر ۲ هنرمند چهارمحال و بختیاری در بخش ویژه تشییع رهبر شهید صاحب عناوین برتر شدند.

در این بخش، احمد تاجی پس از هنرمندانی از خوزستان و سمنان در جایگاه سوم قرار گرفت و مریم آل مومن به عنوان شایسته تقدیر بخش ویژه دوسالانه عکس رضوی را کسب کرد.

آثار هنرمندان استان از میان یک هزار و ۳۰۰ عکس ارسالی به بخش ویژه تشییع رهبر شهید توانست رای مثبت هیات داوران را به دست آورده و در میان آثار منتخب قرار گیرد.

گفتنی است، هیات داوران این دوره از جشنواره دوسالانه عکس رضوی را مرتضی جانبخش، هادی دهقان‌پور و احمد بلباسی تشکیل دادند.

این رویداد فرهنگی هنری به عنوان یکی از برنامه‌های بیست و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) برگزار شد.

عکاسان چهارمحال و بختیاری عناوین برتر جشنواره رضوی را به دست آوردند

کد مطلب 2276434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =

آخرین اخبار