خبرگزاری خانه ملت نوشت:
مجید نصیرپور اظهار داشت: باتوجه به برخی مولفهها از جمله رکود اقتصادی در خارج و داخل، کاهش رشد اقتصادی از 8 به 6 درصد در سالهای اخیر در کشور، مسکوت ماندن یا استرداد اجرای لایحه هدفمندکردن یارانهها میتواند از برایندی سازنده برخوردار باشد.
وی خاطر نشان کرد: به نظر میرسد قوه مجریه باید با همکاری مجلس شورای اسلامی با یک برنامهریزی علمی دقیق، جامع و بلند مدت و پلکانی شرایط اجرای هدفمندکردن یارانهها را درکشور فراهم کند.
نماینده مردم سراب در مجلس گفت: مهمتر از شکل اتفاقی که در خصوص هدفمندکردن یارانهها قرار است در جامعه به اجراء درآید اهمیت موضوع و تبعات جانبی آن است که باید به طور دقیق لحاظ شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: بسیاری از کارشناسان اقتصادی و نمایندگان مجلس بر این امر اذعان دارند در مقطع فعلی باتوجه به عدم ثبات اقتصادی و فشارهایی که بر مردم وارد میشود، اجرای هدفمندکردن یارانه باید به زمان دیگر موکول شود.
نصیرپور درادامه به شعارهای دولت نهم و دهم در زمان انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: رییس جمهور در هنگام انتخابات در سال 1384 و 1388 شعار خود را دولت "رفاهی" قرار دارد، به عبارتی حمایت از اقشار آسیبپذیر به عنوان یک استراتژی مد نظر درآمد، بنابراین در شرایط فعلی که هنوز بسیاری از زیرساختهایی فراهم نشده است به نظر میرسد اقدام مثبتی نباشد .
وی خاطر نشان کرد: دولت باید شرایط را برای هدفمندکردن یارانهها در ابعاد مختلف از جمله اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی مدنظر قرار دهد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: بررسیها بیانگر این است چون بخش تولید و خدمات ما براساس یارانه قرار گرفته؛بنابراین اگر حمایتها یارانهای یکباره قطع شود، چه تولید کننده، چه اقشار آسیبپذیر و چه آحاد جامعه همگی آسیب میبینند.
این نماینده مجلس یادآور شد: چه خوب است آقای رییس جمهور در همه حوزهها صدای منتقدین را استماع کرده و بعد درجهت افزایش بهرهوری بکار گیرند.
نظر شما